Hírek röviden 01.26.

Címkék: hírekröviden

2011.01.26. 20:18

- Chris Hemsworth egy interjúban elmondta, hogy szerinte nagyon eseménydús lesz a The Avengers, hiszen egy csomó szuperhős fog benne szerepelni, így a forgatókönyv nagyon tömény lett. A Thorral kapcsolatban azt mondta, hogy nem tudja, Jeremy Renner fel fog-e tűnni a film végén, mert a forgatás helyszínén egyszer sem találkoztak, de még nem látta a végső verziót, így lehet, hogy Renner benne lesz.

- A Lionsgate fogja forgalmazni a Margin Call című filmet, mely a gazdasági válság témakörét járja körül. A főbb szerepekben Zachary Quinto, Kevin Spacey, Stanley Tucci, Simon Baker és Demi Moore.

- Alex Pettyfer lehet a The Mortal Instruments című könyvsorozat alapján készülő filmek főszereplője.

- James Gandolfini lesz a Twylight Zones című film egyik főszereplője, amely David Chase rendezői debütálása lesz.

- Még néhány sztár csatlakozott a New Year's Eve stábjához: Bon Jovi, Seth Meyers és Til Schweiger.

- Thomas McDonell lesz a The Spectacular Now című film főszereplője, mely Tim Tharp azonos című könyve alapján készül. A történet egy bulizós végzős diákról szól, akinek élete feje tetejére áll, miután beleszeret egy lányba.

- Sam Raimi és Robert Tapert állítólag el szeretnék készíteni a Gonosz halott remake-jét.

- Egyes hírek szerint a Tron: Örökség DVD-n és BD-n az extrák között láthatunk majd egy teasert a készülő következő részből.

- Nick Pustay írhatja a Firelight forgatókönyvét, mely Sophie Jordan azonos című regényének adaptációja lesz.

- Jason Clarke csatlakozott a The Wettest County in the World stábjához Shia LaBeouf, Tom Hardy és Jessica Chastain mellé.

- James Franco lehet a Lovelace című film férfi főszereplője. A film Linda Lovelace '70-es évekbeli pornószínésznőről szól, akit Kate Hudson fog alakítani.

- 2012. március 23-án kerül mozikba a The Hunger Games című film, melynek forgatása valamikor a nyáron kezdődik Gary Ross rendező vezényletével.

- McG rendezheti a Csodanő (Wonder Woman) sorozat pilot epizódját az NBC számára.

- Egyes hírek szerint a Sikoly 4 néhány jelenetét újraforgatják, de ez nem lesz kihatással az április 15-i premierre.

- A Sony fogja forgalmazni a The Guard című vígjátékot, melynek főszereplői Don Cheadle és Brendan Gleeson lesznek. A történet egy ír rendőrtisztről szól, aki belekeveredik egy FBI ügynök drogkartell utáni nyomozásába.

- A Summit forgalmazhatja az Emma Watson és Logan Lerman főszereplésével készülő The Perks of Being a Wallflower című filmet, mely egy félénk tinédzserről szól, aki egy névtelen személynek szóló levelekben írja le a felnőtté válás nehézségeit.

- A The Weinstein Company fogja forgalmazni a The Details című filmet, melynek főszerepeit Tobey Maguire, Elizabeth Banks, Ray Liotta és Laura Linney alakítják. A történet középpontjában egy család áll, akik észreveszik, hogy az udvarukban mosómedvék élnek. Miközben próbálnak megszabadulni tőlük, számos nem várt dolog történik.

- A Fox Searchlight szerezte meg az Another Earth forgalmazási jogait, és még idén szeretnék is mozikba küldeni a filmet. A Mike Cahill rendezésében készült dráma egy fiatal lányról szól, aki egy autóbalesetben megöli egy férfi családját. Miután letölti 4 éves börtönbüntetését, úgy határoz, hogy felkeresi a gyászoló férfit.

- Naomi Wattsot is Láthatjuk majd a Clint Eastwood rendezésében készül J. Edgarban, méghozzá Hoover titkárnője, Helen Gandy szerepében.

- A Fox Searchlight forgalmazásában kerül majd az amerikai mozikba a Martha Macy May című film, melynek főszerepében Elizabeth Olsent láthatjuk, aki egy paranoiás, fájdalmas emlékektől szenvedő nőt alakít, aki megpróbál ismét beilleszkedni családjába.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr44840662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása