Hírek röviden 01.23.

Címkék: hírekröviden

2011.01.23. 13:49

- Jeff Daniels, Piper Perabo és Noah Segan is csatlakoztak Rian Johnson Looper című sci-fijének stábjához, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano és Joseph Gordon-Levitt mellé. A film olyan bérgyilkosokról szól, akik képesek az időutazásra, és így visszaküldik áldozataik holttestét a múltba. A forgatás hamarosan megkezdődik Louisianában.

- Máris megkezdődtek a tárgyalások Sir Anthony Hopkinsszal, hogy ő alakítsa Alfred Hitchcockot a rendezőről készülő életrajzi filmben, melynek alapját az Alfred Hitchcock and the Making of "Psycho" című könyv képezi.

- Don Cheadle egy interjúban elmondta, hogy könnyen elképzelhető, hogy a Vasemberből megismert karaktere, War-Machine saját filmet kap, illetve azt is elárulta, hogy a karakter nem fog feltűnni a The Avengersben.

- Christian Bale azt nyilatkozta, hogy amennyiben a The Dark Knight Rises után Christopher Nolan megkeresné őt egy negyedik Batman film ötletével, egész biztosan nem mondana rá nemet.

- Greg Kinnear és Jane Curtin is csatlakoztak Sarah Jessica Parker és Pierce Brosnan mellé az I Don't Know How She Does It stábjához. SJP egy dolgozó anyát alakít a filmben, aki kétségbeesetten próbál egyensúlyt tartani munkája, házassága és a gyerekei között. Kinnear a férjét, Curtin pedig az anyósát fogja alakítani.

- A Disney megcserélte a Frankenweenie és a John Carter of Mars premierdátumát, így Tim Burton horrorisztikus meséje 2012, október 5-én, míg a Mars-kaland 2012. március 9-én kerül a mozikba. Érdekesség, hogy legutóbb augusztusban szintén egyszerre tűzték ki a két film bemutatási dátumát.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr44840650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabesz 2011.01.23. 22:32:40

Tetszik a "Looper" alapötlete. Remélem valami ütőset összetudnak hozni belőle.

Isu 2011.01.23. 23:02:28

Engem is most érdeklődéssel köt le,hogy milyen is lesz :)
süti beállítások módosítása