Hírek röviden 01.21.

Címkék: hírekröviden

2011.01.21. 17:42

- Reginald Hudlin rendező egy interjúban beszélt a Fekete párduc (Black Panther) filmről, mely a képregényekből ismert afrikai szuperhősről fog szólni.  Hudlin elmondtam, hogy mikor kapcsolatba került a projekttel, már volt egy forgatókönyv, amiből azonban rengeteg fontos dolog hiányzott, és ezt ő jelezte is a stúdiónak. A főszereplő Djimon Hounsou-ról azt mondta, hogy nem is volt kérdéses, hogy ő kapja meg a szerepet, mert nagyon sok erő sugárzik belőle. Egyébként az animációs sorozatban is ő volt a karakter hangja. További hír a filmmel kapcsolatban, hogy Mark Baileyt szerződtették le forgatókönyvírónak.

- Larry Charles The Dictator címmel tervez filmet készíteni Saddam Hussein volt iraki diktátor könyve alapján, és a főszerepet Sacha Baron Cohennek szánja. A premeri dátumát már ki is tűzték 2012. május 11-re.

- A The Dark Knight Rises forgatása Bukarestben is fog zajlani egy ideig.

- Ismét szárnyra kaptak azon hírek, melyek szerint Rachel Weisz lehet a Bond 23 fő gonosza, és az előző részből megismert Quantum nevű szervezet egyik vezetőjét alakítaná.

- A magyar Cartoon Networkön is futó Star Wars - A klónok háborúja című sorozatban fel fog tűnni Qui-Gon Jinn karaktere, akinek hangját természetesen Liam Neeson fogja kölcsönözni.

- A Sony fogja forgalmazni a The Greatest Movie Ever Sold című filmet, melyet Morgan Spurlock (Super Size Me) rendezett. Spurlock ezúttal a híres világmárkák üzleti hátterének nyomába ered.

- A Realtivity Media fogja forgalmazni a John Cusack főszerpelésével készült Edgar Allan Poe-ról szóló A holló (The Raven) című filmet.

- Sinbad: Rogue of Mars címmel tervez látványos kalandfilmet készíteni a Morningside Entertainment. A film szerint Szindbád és legénysége egy másik bolygóra kerül, amelyet a gonosz Jinn ural, aki foglyul ejtette a bolygó lakóit. Sikeres esetén trilógiává bővítik a filmet.

- Michael Shannon, Benicio Del Toro és James Franco lesznek a The Iceman főszereplői. A film Richard Kuklinski (Shannon) igaz történetét meséli el, aki egyszerre a maffia bérgyilkosa, és szerető családapa. A Jégember becenevet onnan kapta, hogy mindig lefagyasztotta az áldozatok holttesteit, így a rendőrség nem tudta pontosan megállapítani a haláluk időpontját.

- Clint Eastwood fogja rendezni az A Star is Born remake-et, melynek Bexonce és Will Smith lehetnek a főszereplői. A film egy idősödő színész, és egy pályája elején tartó énekesnő románcáról szól.

- Film készül Julian Assange-ról, a WikiLeaks alapítójáról Andrew Fowler: The Most Dangerous Man in the World című életrajza alapján. Assange 2006-ban indította útjára az oldalt, és azóta is folyamatosan tesz közzé dokumentumokat az amerikai kormány titkos üzelmeiről.

- John D. Payne és Patrick McKay fogják írni a Deadliest Warrior forgatókönyvét a Paramount számára. A film alapját a Spike TV-n futó sorozat adja, melyben régmúlt idők harcosainak küzdelmeit mutatják be.

- Brian Dannelly fogja rendezni a Glee-ből ismert Chris Colfer főszereplésével készülő Struck by Ligthning című vígjátékot, melynek a forgatókönyvét is Chris írta. A forgatás a Glee nyári szünete alatt fog zajlani.

- Will Glock (Könnyű nőcske) lesz a producere az About Last Night remake-nek, melyet a Screen Gems készít el. Az eredeti filmben Rob Lowe és Demi Moore játszották a főszerepet, akik két fiatalt alakítottak, akik barátaik ellenérzései ellenére összejöttek.

- A Bold Films szerezte meg John Swetnam első forgatókönyvét, mely Evidence címre hallgat, és a rendezői székben is Swetnam foglalhat helyet. A történet egy rendőrről szól, aki egy elhagyatott benzinkúton nyomoz egy gyilkosság ügyében. Az egyedüli nyom, amin elindulhat, az áldozat mobilja és kamerája, így ezek alapján kell összeraknia a történteket.

- Keifer Sutherland szerint Billy Ray már gőzerővel dolgozik a 24 mozifilm forgatókönyvének legújabb verzióján, és a tervek szerint jövő év elején el is kezdődhet végre a forgatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr264840627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása