Hírek röviden 01.20.

Címkék: hírekröviden

2011.01.20. 14:49

A hét bemutatói: 2011. január 17. - 2011. január 23.

  1. A következő három nap (The Next Three Days)
  2. Egy néma kiáltás (Un homme qui crie)

Hazai premierek:

Prom (2011) augusztus 25. Fórum Hungary
African Cats: Kingdom of Courage (2011) szeptember 28. Fórum Hungary
The Help (2011) szeptember 22. Fórum Hungary
Warrior (2011) október 27. Fórum Hungary

- A Warner Bros. hivatalosan is bejelentette, hogy Anne Hathaway lesz a Macskanő, Tom Hardy pedig Bane a The Dark Knight Risesban.

- Aidan Turner fogja alakítani Kilit a Hobbitban, és egy interjúban elmondta, hogy bár nem rajongója a fantasy stílusnak, de látta az eredeti trilógiát, és mindhárom filmet igazi mesterműnek tartja, és izgatottan várja, hogy megkezdődjön a forgatás.

- A Warner olyan filmeket készül remake-elni, mint a Halálos fegyver (Lethal Weapon), A vad banda (The Wild Bunch), a Feltámad a vadnyugat (Westworld), a Tarzan, A piszkos tizenkettő (The Dirty Dozen)és a Te jó isten! (Oh, God!). Először a Halálos fegyver készül majd el, melynek forgatókönyvét Will Beall fogja írni, aki korábban maga is rendőrtiszt volt.

- Miután Robert Downey Jr. kilépett az Oz: The Great and Powerful stábjából, Johnny Deppet szeretnék megnyerni a főszerepre. A rendezői poszt továbbra is Sam Raimié.

- Február 6-án kerül megrendezésre az idei Super Bowl, melynek szüneteiben a következő filmek jelentkeznek egy-egy új előzetessel: Captain America, Super 8, Transformers 3, Thor, A Karib-tenger kalózai 4, Cowboys and Aliens, Limitless, Just Go with It, Battle: Los Angeles, Priest, The Eagle, Rango és Kung Fu Panda 2.

- Sacha Gervasi Alfred Hitchcockról tervez életrajzi filmet készíteni, melynek forgatókönyvét is ő fogja írni.

- Mia Wasikowska a The Wettest County in the World és a Stoker egy-egy szerepére is tárgyalásokat folytat.

- Mike White időbeosztása miatt távozni kényszerült a Büszkeség és balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice and Zombies) rendezői posztjáról, így a Lionsgate megint kezdheti az új direktor keresését.

- Will Smith lehet az Annie remake producere, és nem meglepő módon a főszerepet kislányának, Willownak szánja.

- A Sony fogja forgalmazni Neill Blomkamp (District 9) Elysium című filmjét, melyben Sharlto Copley, Jodie Foster és Matt Damon lesznek a főszereplők.

- A Chuck alkotója, Josh Schwartz hamarosan a mozik vásznain is debütál, méghozzá a Fun Size című halloweenes vígjátékkal. A történet szerint egy kiállhatatlan tinilány kénytelen elkísérni öccsét a halloweeni napi csokivadászatra, ám a fiú eltűnik, így a lánynak meg kell találnia, mielőtt a szülők rájönnének a dologra.

- Még kilenc film van versenyben a Legjobb idegen nyelvű film Oscarért, a magyar induló, a Bibliotheque Pascal sajnos már kihullott. Íme, a még versenyben lévő kilenc alkotás: Jors la Loi (algériai), Incendies (kanadai), In a Better World (dán), Dogtooth (görög), Confessions (japán), Biutiful (mexikói), Life, Above All (dél-afrikai), Tambien la Lluvia (spanyol), Simple Simon (svájci).

- Gagyi mami: Mint két tojás (Big Momma’s House: Like Father, Like Son) plakát

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10552759_9ab420e4c98cc473d3aaf5ec1d45582d_l.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr244840624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása