Hírek estére 01.18.

Címkék: hírekröviden

2011.01.18. 20:37

- Robert Downey Jr. a Golden Globe előtt egy interjúban elmondta, hogy még körülbelül 3 hétig tart a Sherlock Holmes 2 forgatása, és a gála után repült is egyből vissza Londonba.

- Darren Aronofsky elmondta, hogy mikor a The Dark Knight idején szóba került, hogy esetleg ő rendezné a filmet, írt egy forgatókönyvet hozzá, melyet akkor elutasítottak, ám most képregényt készítenek belőle, és lehet, hogy később ez alapján készítheti majd el a Batman 4-et.

- Johnny Depp elmondta, hogy nagyon tetszik neki a Lone Ranger jelenlegi forgatókönyve, mert nagyon vicces. Johnny a főhős szárnysegédjét, egy Tonto nevű indiánt fog alakítani, aminek nagyon örül, mert szerinte a filmek többségében rosszul ábrázolják az amerikai őslakosokat. A filmet Gore Verbinski fogja rendezni.

- A Casa de Mi Padre címet kapta Will Ferrell új vígjátéka, melyben Gael García Bernal és Diego Luna is jelen lesznek. A történet főszereplője két testvér, akik apjuk halála után próbálják rendezni a rájuk maradt farm dolgait.

- Duncan Jones egy jövőbeli városban játszódó sci-fit tervez készíteni, mellyel a Szárnyas fejvadász előtt kíván tisztelegni.

- Robert Duvall lesz a Billy Bob Thornton rendezésében készülő Jayne Mansfield's Car egyik főszereplője. A történet a két világháború között játszódik, amikor egy férfit elhagy a felesége, és így egyedül kell felnevelnie gyerekeiket. Évtizedekkel később az asszony meghal, és végakaratában meghagyja, hogy odahaza temessék el, így találkozik régi és új családja.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr94840612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása