Hírek röviden 01.13.

Címkék: hírekröviden

2011.01.13. 18:40

A hét bemutatói: 2011. január 10. - 2011. január 16.

  1. Zöld Darázs Digitális 3D (Green Hornet)
  2. Rubber (Rubber)
  3. Boonmee bácsi, aki képes visszaemlékezni korábbi életeire (Uncle Boonmee who can Recall his Past Lives)

- J.J. Abrams egy interjúban elmondta, hogy csak akkor szerződik le a Star Trek 2 rendezői posztjára, ha megfelelő forgatókönyv áll majd a rendelkezésére, de biztos benne, hogy Roberto Orci és Alex Kurtzman meg fogják oldani ezt a feladatot.

- Film készül az 1981-1989 között futott Dinasztia (Dynasty) című sorozatból.

- Egyes hírek szerint Orlando Bloom egy millió dollárt kap azért, hogy két percre feltűnik majd a Hobbitban Legolasként.

- Brooklyn Becker színésznő elmondta, hogy az alternatív befejezések és a cselekmény miatt lehetséges, hogy újraforgatják majd a Battleship egyes jeleneteit.

- C. Thomas Howell csatlakozott a Pókember stábjához, és állítólag egy Ray nevű férfit fog alakítani.

- David O. Russell fogja rendezni a 2 Guns című filmet, és a forgatókönyvet is újraírja majd, de csak miután megrendezte az Uncharted: Drake's Fortune-t, tehát nem egyhamar lesz kézzel fogható eredmény a dologból. Az már biztos, hogy az egyik főszerepben Vince Vaughnt láthatjuk.

- Mintegy két éves kihagyás után Edgar Wright ismét elkezdett dolgozni az Ant-Man forgatókönyvén, de kijelentette, hogy ne sürgesse senki, mert ennél a filmnél nem az a lényeg, hogy már nyáron a mozikba kerülhessen. A történet főszereplője egyébként egy tudós, aki képes akkorára összezsugorodni, mint egy hangya, és így old meg bűntényeket.

- Frances McDormand lesz a Madagaszkár 3 fő gonoszának, egy vadőrnőnek a hangja, aki csapatával mindent megtesz, hogy elkapja Alexéket. Kedvenceinkhez egyébként új állatok is csatlakoznak, többek között egy olasz oroszlán, egy orosz tigris és egy dél-amerikai jaguár.

- Paul Greengrass Memphis címmel tervez filmet készíteni Martin Luther Kingről, és a forgatókönyvet már meg is írta saját kutatásai alapján. A film elsősorban King utolsó éveire fog fókuszálni, amikor 1968-ban tüntetést szervezett a gyógyszergyári dolgozóknak, majd nem sokkal később meggyilkolták.

- 2007-ben ugyan egyszer már lelőtte a Paramount a Ripley's Believe It or Not című filmet, de most újra megpróbálkoznak vele, Jim Carreyvel a főszerepben. A film Robert Ripley újságíróról fog szólni, aki rengeteg helyen járt, és számos érdekes emberrel találkozott.

- Johnny Depp elmondta, hogy amennyiben minden összejön, nagyon szívesen bújik ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe, és elsőbbséget fog élvezni nála az esetleges 5. rész elkészítése.

- Emma Watson alakíthatja Taylor Lautner barátnőjét az Incarceron című filmben, bár a szerepért még Jennifer Lawrence is versenyben van.

- A District 9 producere, Bill Block Alien Sleeper Cell címmel tervez thrillert készíteni, melynek történetéről egyelőre mélyen hallgatnak.

- Chris Hemsworth egy interjúban elmondta, hogy nagyon élvezte a Thor forgatását, mert rengeteg nagyszerű színésszel dolgozhatott együtt, és 10 kilót kellett felszednie a szerep kedvéért.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr984840580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása