Hírek röviden 01.12.

Címkék: hírekröviden

2011.01.12. 17:42

- Ivan Reitman és a Sony kiküldték Bill Murraynek a Szellemirtók 3 forgatókönyvét, és csak akkor látnak neki az előkészületeknek, ha a színésznek tetszik a szkript. Ennek az a fő oka, hogy mintegy 150 millióba fog kerülni a film, és ez túl nagy kockázat ahhoz, hogy Murray nélkül belevágjanak.

- A 20th Century Fox a Missile Command című '80-as évekbeli számítógépes játék alapján tervez filmet készíteni. A játék a hidegháború alatt játszódik, és városokat kell benne megvédeni a bombázástól.

- Jon Favreau rendező bejelentette, hogy február 6-án, a SuperBowl alatt debütál majd a Cowboys and Aliens új előzetese.

- A DreamWorks Monkeys of Bollywood címmel tervez animációs musicalt készíteni. A. R. Rahmann (Gettómilliomos, 127 óra) zeneszerzővel fognak dolgozni, és két indiai majomról fog szólni a rajzfilm, akik megpróbálják megakadályozni, hogy egy gonosz lény elfoglalja az egész világot.

- Újabb Hobbit hír: Sir Christopher Lee is visszatér Saruman szerepében.

- Megnyugodhatunk, mi, Bond rajongók, ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy Daniel Craig visszatér a következő részben is, a rendező pedig Sam Mendes lesz. A rossz fiú szerepére Simon Russell Beale a legesélyesebb. A forgatás még idén megkezdődik, a cél pedig egy 2012. novemberi premier.

- A Törtetők című sorozatból ismert Jeremy Piven csatlakozott a So Undercover stábjához Miley Cyrus mellé, és egy FBI ügynököt fog alakítani. Miley egy utcai nyomozólányt fog játszani, akit az FBI felkér, hogy épüljön be egy katolikus lányiskolába.

- Novemberben kerül mozikba a többek között Mickey Rourke és Freida Pinto főszereplésével készült Immortals című kalandfilm.

- Lena Headey fogja alakítani a Dredd bíró fő gonoszát, Ma-Mát. A címszerepben Karl Urbant láthatjuk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr264840567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása