A kis hazugságok többnyire újabb hazugságokat szülnek, a sok kicsi pedig sokra megy. Danny (Adam Sandler) megrögzött agglegény és jegygyűrű-viselő: a gyűrű ereje óvja meg őt a tartós kapcsolatoktól, és biztosít mindig hihető ürügyet, ha le akar lépni. Ám amikor végre rátalál álmai nőjére (Brooklyn Decker), ki kell valamit találnia, amivel lezárhatja eddigi füllentései sorát. Megkéri tehát a titkárnőjét (Jennifer Aniston), adja ki magát a feleségének, hogy látványosan elválhasson tőle, miután bemutatta igazi jövendőbelijének. De később némi kiegészítő átverés kedvéért kénytelen gyerekeket is bérelni, végül pedig mindannyian együtt utaznak egy műcsaládi álomutazásra Hawaiira – ahol az önfeledt nyaralás újabb és újabb hazugságokba sodorja mindannyiukat. Végül már senki nem tudja, mi igaz egyáltalán – valószínűleg semmi sem...

Dennis Dugan rendező már számtalan sikeres komédiát készített együtt Adam Sandler-rel: közösen csinálták többek közt a Nagyfiúk-at, a Ne szórakozz Zohannal-t és a Férj és Férj-et is. Most Jennifer Aniston-t, Nicole Kidman-t és a szupermodell Brooklyn Decker-t is bevették a csapatba.

Hazai mozipremier: 2011. március 10.  Forgalmazza: InterCom

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10594191_ee8ab2d5700cc79cdf18ee8cff2b0b1b_xl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr774840542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása