Hírek röviden 01.09.

Címkék: hírekröviden

2011.01.09. 13:39

- A Summit Entertainment szerezte meg Eric Morgenstern Night Circus című könyvének megfilmesítési jogait. A történet a XIX. században játszódik, és két fiatal mágusról szól, akik egy elvarázsolt cirkuszban küzdenek meg egymással.

- A Közösségi háló után ismét együtt dolgozhat David Fincher és a Nine Inch Nails főnök, Tren Reznor, ugyanis A tetovált lány zenéjét is ő fogja szerezni.

- Jelenleg szünetel a Breaking Dawn forgatása, így Wyck Godfrey producernek volt egy kis ideje interjút adni, melynek során beszélt arról is, hogy hol lesz kettévágva a két rész történetileg. Mint mondta, az első epizódban az esküvőt, a nászutat, és Renesmee születését láthatjuk, illetve néhány jelenetet a könyvhöz hasonlóan Jacob szemszögéből láthatunk. A második rész sokkal akciódúsabb lesz, hiszen Bellának meg kell küzdenie a vámpírráválás következményeivel, feltűnik a Volturi, és kiderül, hogy a házasság is bonyolultabb, mint hitték.

- Gary Ross rendező elmondta, hogy az a cél, hogy PG-13 korhatár besorolást kapjon a The Hunger Games, mely sokak szerint akkora őrületet válthat majd ki, mint a Twilight. A történet főszereplője egy 16 éves Katniss Everdeen nevű lány, akinek élet-halál harcot kell vívnia egy televíziós versenyen, melyre különböző kerületekből választanak ki fiúkat és lányokat. A könyv egyébként nagy részletességgel mutatja be az erőszakos küzdelmeket, így akár egy R-es besorolású kemény akciófilmet is összehozhattak volna, de Ross ezt nem szeretné, hiszen így a kiskorúak nem tekinthetnék meg a filmet.

- Néhány amerikai DVD/BD megjelenési dátum: Alfa és Omega: január 11, Terhes társaság: február 22, Jackass 3D: március 8.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr94840533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása