Hírek röviden 01.08.

Címkék: hírekröviden

2011.01.08. 20:42

- Ricky Gervais lesz Vakond a Békavári uraság (The Wind in the Willows) című animációs és élőszereplős részeket is tartalmazó filmben. A film alapját Kenneth Grahame azonos című meséje képezi, melynek alapján Ray Griggs fogja rendezni.

- A Paramount szerezte meg Michael lerner Wheeler Dealer című forgatókönyvét, mely Efraim Diveroli valós történetét meséli el. Az említett úriember 2007-ben 300 millió dolláros szerződést kötött, melynek keretében az afgán biztonsági erőknek kellett felszerelést biztosítania. Diveroli a múlt héten bűnösnek vallotta magát, mivel illegális kínai fegyvereket szándékozott a háborús övezetbe szállítani.

- Leslie Mann és Paul Rudd ismét a Felkoppintvában (Knocked Up) megismert karakterieket fogják alakítani Judd Apatow egyelőre cím nélküli új vígjátékában, mely 2012. június1-jén kerül majd a mozikba.

- Eminem lesz a Random Acts of Violence című bűnügyi thriller főszereplője, és egy börtönből szabadult fegyencet fog alakítani, aki próbál jó útra térni, de régi bandája visszahívja, az FBI pedig arra utasítja, hogy dobja fel őket.

- Luc Besson igyekszik titokban forgatni a The Lady című filmjét, hogy ne veszélyeztesse Aung San Suu Kyi jelenlegi helyzetét. A feladat nem lesz könnyű, ugyanis a forgatás Oxfordban és Bangkokban zajlik majd.

- Scott Derickson (Ördögűzés Emily Rose üdvéért) fogja rendezni a Goliath című filmet, mely a Bibliából ismert Dávid és Góliát történetét meséli el egy családi kalandfilm formájában.

- A Karib-tenger kalózaiból ismert Naomie Harris alakíthatja Susannah Deant A setét toronyban (The Dark Tower). A karakter csak a második könyvben tűnik fel, de a későbbiekben igen hangsúlyos szerepet kap. Susannah egy tolószékes nő, aki emellett többszörös személyiség zavarral küzd, és csatlakozik Deschain csoportjához.

- Elijah Wood is fel fog tűnni A Hobbitban Zsákos Frodó szerepében.

- Chicago helyett Detroitban fog zajlani a The Dark Knight Rises forgatása.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr214840532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása