Hírek röviden 01.06.

Címkék: hírekröviden

2011.01.06. 18:36

A hét bemutatói: 2011. január 3. - 2011. január 9.

  1. Hiteles másolat (Certified Copy)
  2. Piranha 3D (Piranha 3D)
  3. Scott Pilgrim a Világ ellen (Scott Pilgrim vs. The World)
  4. Szerelem és más drogok (Love and Other Drugs)
  5. Tamara Drewe (Tamara Drewe)

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10450545_1183b35acf50e0fa6f4bca24585ae2da_l.jpg

- A múltkorában már volt róla szó, hogy Mickey Rourke fogja alakítani Gareth Thomas walesi rögbijátékost, most pedig Emanuele Palladino,Thomas ügynöke azt nyilatkozta, hogy Rourke az egész filmet Walesben szeretné forgatni, természetesen meg fog tanulni walesiül, és az első két fogát is kihúzatja, hogy minél közelebb kerüljön a karakterhez.

- Már csak hét film van versenyben a Legjobb speciális effekt Oscar-díjárt, amelyekből az Akadémia tagjai szavazás útján választják ki azt az ötöt, amely versenybe szállhat a gálán a szoborért. A jelöltek: Alice Csodaországban, Harry Potter és a halál ereklyéi I. rész, Azután, Eredet, Vasember 2, Scott Pilgrim a világ ellen, Tron: Örökség.

- Barbra Streisand lehet a Gypsy remake egyik főszereplője. A színésznő a címszereplő Gyspy Rose Lee nevű táncosnő édesanyját alakíthatja.

- Most már lassan tényleg az lesz a kérdés, hogy ki nem lesz benne a New Year's Eve-ben? Ezúttal Sienna Miller csatlakozott a Valentin nap folytatásának stábjához, így december 9-től vele is találkozhatunk majd.

- Tom Lennon és Robert Ben Garant a Reno 911! és az Éjszaka a múzeumban után újabb őrületbe vágják bele a fejszéjüket, melynek címe The Wee McGinty lesz. A két jómadár a forgatókönyvet és a rendezést is magukra vállalják, sőt, lehetséges, hogy szereplőként is feltűnnek majd. A film főhőse egyébként egy kívánságteljesítő kobold lesz, aki emlékezetkiesést szenved, és a tűzoltóságon kezd új életét. Emiatt azonban veszélybe kerül, ugyanis ha a többi kobold erre rájön, elveszik tőle a varázserejét.

- A Mr. Show című tévésorozat után ismét együtt dolgozhat David Cross és Bob Odenkirk az Annie Jenkins: A Not Very Romantic Comedy című vígjátékon, melynek rendezését is Odenkirk fogja végezni.

- David Cronenberg szokásához híven nem aprózza el új filmje, a Cosmopolis szereplőválogatását sem, ugyanis Marion Cotillard, Colin Farrell és Paul Giamatti után Robert Pattinsont sikerült megszereznie az egyik főszerepre. Rob egy Eric Packer nevű pénzügyi szakembert fog alakítani, aki egy pénzügyi manővere miatt bérgyilkosok célpontjává válik.

- Egyelőre nem indokolták meg a dolgot, de most már biztosra vehető, hogy nem Stephen Sommers fogja rendezni a G.I. Joe 2-t.

A Szupercsapat után újra együtt dolgozhat Liam Neeson és Joe Carnahan rendező, méghozzá a The Grey című thrilleren. A film egy csapat olajbányászról fog szólni, akik miután repülőgép balesetet szenvednek a jéghideg alaszkai hegyek között, még egy farkasfalkával is kénytelenek megküzdeni a túlélésükért.

- Érdekes dolgot árult el Natalie Portman a készülő Cloud Atlas című filmről. Korábban úgy hírlett, hogy Tom Twyker fogja rendezni a filmet, Lana és Andy Wachowski pedig producerként lesznek jelen, ám a színésznő szerint mindhárman rendezői szerepkört fognak betölteni.

- Az MGM még mindig nem lábalt ki teljesen a pénzügyi csődből, így ismét eltolták a Bond 23 munkálatait, így legkorábban jövő év végén kerülhet mozikba a film. A forgatókönyvön már dolgozik Peter Morgan, Neal Purvis és Robert Wade.

- Noah Oppenheimer fogja írni a The Maze Runner forgatókönyvét, melynek alapját James Dashner könyvei képezik. A rendezői posztra a Twilight direktora, Catherine Hardwicke szerződött le.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr94840520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabesz 2011.01.06. 20:55:20

nem bánom,h nem Sommers rendezi a GI Joe 2-t...

Isu 2011.01.06. 21:37:19

Első rész tetszett,nem volt semmi bajom a rendezővel.

Gabesz 2011.01.07. 18:24:58

nekem is tetszik az első rész, csak nagyobb durranásra számítottam...
süti beállítások módosítása