Hírek röviden 01.05.

Címkék: hírekröviden

2011.01.05. 17:06

- A Monsters író-rendezője, Gareth Edwards rendezheti a Godzilla remake-et. A történetről egyelőre még nem árultak el semmit.

- Scott Rudin producer elmondta, hogy már nagyon közel állnak hozzá, hogy megtalálják a megfelelő rendezőt az Angelina Jolie főszereplésével készülő 3D-s Cleopatra filmhez.

- Rick Henrich produkciós vezető egy interjúban elárult néhány érdekességet az Amerika Kapitányról. A film története az elejét és a végét leszámítva 1939-45 között fog játszódni, illetve láthatjuk Tony Stark apját, Howard Starkot is, és ő fogja tervezni a főhős pajzsát.

- George Clooney lehet a The Monster of Florence című thriller főszereplője, mely egy sorozatgyilkosról fog szólni, aki 8 kettős gyilkosságot hajtott végre. Korábban Tom Cruise neve vetődött fel a filmmel kapcsolatban, de akkor még az MGM-nél voltak a jogok.

- Gemma Arterton csatlakozott a Hansel and Gretel: Witch Hunters stábjához Jeremy Renner mellé. A film a Jancsi és Juliska horrorisztikus feldolgozása lesz, melyben a főszereplők boszorkányvadászok. A forgatás március 7-én kezdődik Berlinben, és maximum 8 hétig fog tartani, ugyanis Rennernek ennyi ideje lesz a Mission: Impossible 4 és a The Avengers forgatása között.

- A Universal szerezte meg Laura Hillenbrand Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption című könyvének megfilmesítési jogait. A film Louis Zamperini igaz történetét fogja elmesélni, aki az 1936-os amerikai olimpiai csapat tagja volt, és bár nem nyert érmet, szereplésével lenyűgözte Adolf Hitlert. A II. világháború során csatlakozott a légi erőhöz, és számos sikeres küldetést hajtott vége, míg végül a gépe lezuhant, és 47 napot töltött a tengeren, amikor a japán haditengerészet megmentette őt, azonban egy munkatáborba vitték, ahol sokat kellett szenvednie.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr464840516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása