Hírek röviden 01.04.

Címkék: hírekröviden

2011.01.04. 18:40

- A Warner Bros. bejelentette, hogy májusban kezdik meg a The Dark Knight Rises forgatását, és az előző két résszel ellentétben ezúttal Los Angelesben és az Egyesült Királyságban fognak forgatni.

- John Goodman csatlakozott a Stephen Daldry rendezésében készülő Extremely Loud and Incridibly Close stábjához Tom Hanks és Sandra Bullock mellé. A történet középpontjában egy Oskar (Thomas Horn) nevű fiú áll, aki talál egy kulcsot, melyet apja hagyott hátra, aki a szeptember 11-i terrortámadás során halt meg. Hanks a fiú apját fogja játszani, Goodman pedig a ház portását, aki segít Oskarnak.

- James Franco két filmet is kinézett magának, ám ezúttal rendezőként. Az egyik film az As I Lay Dying, melynek a forgatókönyvét már meg is írta William Faulkner azonos című regénye alapján. A történet egy családról szól, akik anyjuk temetésére érkeznek a városba. A másik film a Blood Meridian, melynek alapját Cormac McCarthy regénye adja, de azt még nem tudni, hogy ennek a forgatókönyvét is Franco írja-e. A történet 1847-ben játszódik, és egy Kölyök nevű srác kalandjait mutatja be Délnyugat-Amerikában.

- Az IMAX Corporation 2010-ben 546 millió dolláros bevételre tett szert, amely több mint a duplája a 2009-es 270 milliónak. És idén ez valószínűleg még tovább nő majd, hiszen olyan filmeket láthatunk IMAX-ben, mint a Zöld darázs, a Sanctum, a Negyedik, az Anyát a Marsra, a Born to Be Wild 3D, Fast Five, A Karib-tenger kalózai 4, vagy éppen a Harry Potter utolsó része.

- Érdekes információ birtokába jutott a Disney Central Plaza, mely szerint a Szörny Rt. 2 előzményfilm lesz. A hozzájuk eljuttatott történet szerint ugyanis a filmben azt láthatjuk majd, ahogy Mike és Sully megismerkednek a Rémisztő Egyetemen, majd riválisokból jó barátok lesznek. A rajzfilm 2012. november 2-án kerül a mozikba.

- A komikusként is ismert J.B. Smoove csatlakozott a We Bought a Zoo stábjához Scarlett Johansson, Matt Damon és Thomas Haden Church mellé. A film december 23-án kerül a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr64840511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása