Blue Valentine Trailer

Címkék: előzetes bluevalentine

2010.10.10. 13:47

A héten megérkezett a bemutató az elsőfilmes Derek Cianfrance által készített Blue Valentine című romantikus drámához, melyben Ryan Gosling, Michelle Williams, Mike Vogel, Ben Shenkman, John Doman, Reila Aphrodite, Maryann Plunkett és Faith Wladyka látható a főszerepben.

A THINKFilm forgalmazásában december 31-én mutatják be az amerikai filmszínházakban az alkotást, melyet a Sundance filmfesztiválon már sikerrel vetítettek.

Az NC-17 besorolású drámában Cindy (Michelle Williams) és Dean (Ryan Gosling) hullámvölgyekkel teli házasságát követhetjük nyomon.

Hírek röviden 10.10

Címkék: hírekröviden

2010.10.10. 13:40

- Ray Liotta leszerződött a Universal Wanderlust című vígjátéka stábjához Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Malin Akerman és Alan Alda mellé, mely Judd Apatow producerkedésével fog elkészülni.

A történet középpontjában egy házaspár (Jennifer Aniston és Paul Rudd) áll, akik New York City terhei elől menekülnek, majd egy hippi közösségben találják magukat.

- The Playlist információi szerint Darren Aronofsky következő prorojektje a The Tiger lehet, melyet Guillermo Arriaga (Bábel) vetett papírra John Vaillant The Tiger: A True Story of Vengeance and Survival novellája alapján.

Pitt mellett Angelina Jolie is feltűnhet a produkcióban.

A történet Kelet-Oroszországban játszódik, ahol egy emberevő tigris után kutatnak.

- Még be sem mutatták az amerikai mozik a Jackass 3D-t, de Johnny Knoxville elárulta, hogy a DVD és Blu-ray decemberben fog megjelenni Jackass 3.5 címmel, ami egy módosított változat lesz, telis-tele új jelenettel.

- Wes Craven a MTV Movies Blog-nak adott interjújában elárulta, hogy Kevin Williamson-nak egy csomó ötlete van a Sikoly 4 (Scream4) folytatásához, szóval ha jól teljesít a film, akkor elképzelhető egy új trilógia, majd hozzátette, hogy nem árulhat el sokat a film sztorijáról, ám annyit mindenképpen megosztott, hogy Sidney (Neve Campbell) visszatér szülővárosába egy rövid látogatás erejéig, és elszabadul a pokol.

- A Variety értesülései szerint Kris Kristofferson leszerződött Harry Connick Jr., Ashley Judd és Morgan Freeman mellé a 3D-s családi filmhez, a Dolphin Tale-hez, melyet jelenleg is forgatnak Floridában.

A történet középpontjában egy fiatal delfin áll, aki egy rákcsapda miatt elveszíti a farkát, majd egy 11 éves kisfiú, rábeszéli a családját és a barátait, hogy mentsék meg a delfint. Felkérnek egy orvost hogy hozzon létre egy protézist, mellyel a delfin újra képes lesz az úszásra.

Freeman az orvost, Connick Jr. a tengerbiológust (aki megment az emlőst), Judd a kisfiú anyját, míg Kristofferson az apját fogja megformálni.

- Az is biztos már, hogy a 9 éves Mackenzie Foy (FlashForward - A jövõ emlékei és Hawaii Five-0) fogja alakítani Bella (Kristen Stewart) és Edward (Robert Pattinson) filmbéli kislányát, azaz Renesmee-t a The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 és Part 2-ben.

A Breaking Down-al kapcsolatban még annyit, hogy jövőhéten kezdődik a forgatás!

- 2011. november helyett csak 2012. februárjában kezdődhet a Mad Max: Fury Road forgatása Broken Hill területén Ausztráliában., George Miller rendezésében Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Tom Hardy, Teresa Palmer, Charlize Theron, Adelaide Clemens és Riley Keough főszereplésével.

- David O. Russell (Three Kings, The Fighter) szkriptje alapján és rendezésében Avi Arad, Charles Roven, Ari Arad és Alex Gartner felügyelete alatt fog elkészülni a Columbia Pictures berkein belül a Uncharted: Drake's Fortune című akció-kaland PS3 játékadaptáció.

A történet  a kincsvadász Nathan Drake kalandjait követi nyomon.

- The Experiment - A kísérlet (The Experiment, 2010) hazai DVD megjelenés: november

- Felhangolva (Get Him To The Greek, 2010) hazai DVD megjelenés: december 9.

- Super 8 forgatási videó

- Aranyhaj és a nagy gubanc karaktervideó (Rapunzel)

A trailer után megérkezett a poszter is a Welcome to the Rileys című filmhez, melyet november 5-én mutatnak be Amerikában, limitált teremszámban. A főbb szerepekben az Oscar-jelölt Melissa Leót, a Maffiózók sorozat Tony Sopranóját, James Gandolfinit, és mindenki Belláját, Kristen Stewartot láthatjuk.

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/9577685_343eb07b9ced5bfe207cca93cacab6be_xl.jpg

Hírek röviden 10.09

Címkék: hírekröviden

2010.10.09. 12:13

- A dilemma (The Dilemma) január 27-én debütál a hazai mozikban a UIP-Duna forgalmazásába.

- Scott Pilgrim a világ ellen (Scott Pilgrim vs. The World) Országos bemutató: 2010. december 30. Bemutatja a UIP-Duna Film - feliratos

- A Warner Bros Pictures bejelentette, hogy a Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 mégsem 3D-ben kerül a mozikba, viszont a tervek szerint a Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 2D és 3D-ben is nézhető lesz.

- A Green Lantern bemutató a Harry Potter bemutató előtt fog debütálni

- A Death Race 2 2011. január 18-án jelenik meg az amerikai boltok polcain Blu-ray-en és DVD-n (trailer

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9602153_4165049cde4181afa5cafdcf2571ddf5_l.jpghttp://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9602151_4282b98e56e04352c4dd6bbe350a1675_l.jpg

- The Thing prequel banner

The Thing prequel banner

The Dilemma Trailer 2

Címkék: vígjáték thedilemma

2010.10.09. 11:14

Ronny, a megrögzött agglegény, és Nick, a boldog házasember főiskola óta tűzön-vízen át kitartottak egymás mellett. Most társak egy autótervező cégnél, és egy álomprojecten dolgoznak, ami befuttatná a cégüket. Ronny barátnőjével, Beth-szel és Nick feleségével, Genevával az oldalukon egyszerűen verhetetlenek.
Ám Ronny világa a feje tetejére áll, amikor véletlenül meglátja Genevát egy másik férfival, és a fejébe veszi, hogy kideríti, hányadán állnak a dolgok. Magánnyomozása komikus káoszba torkollik, és megtudja, hogy Nicknek is megvannak a maga kis titkai. Az óra ketyeg, a feszültség nő, ahogy közeledik karrierjük legfontosabb prezentációja, és Ronnynak mérlegelnie kell, hogy mi történik, ha feltárja az igazságot a barátjának.

Ron Howard (Frost/Nixon, Egy csodálatos elme, Apollo 13) új vígjátéka, Vince Vaughn (Páros mellékhatás, Szakíts, ha bírsz) és Kevin James (Férj és férj) főszereplésével.

Hazai mozipremier: 2011. január 27. Bemutatja a UIP-Duna Film

Downey is másnapos

Címkék: hírek duedate

2010.10.09. 11:10

Robert Downey Jr. múlt századi nyomozóként már bebizonyította, hogy ellenállhatatlan, de most új terepre merészkedett. Társult a Másnaposok alkotóival, hogy együtt készítsenek egy új, vad, fergetes humorú road-moviet: így született a Terhes társaság (Due Date, hazai bemutató: november 4.). A színész ugyan az elmúlt években mindent elért, amit a szakmájában egyáltalán el lehet, mégis tisztán látja saját magát, és szerepét a közös műben.
– Nagyjából 25 perccel ezelőtt még kutya sem ismerte ezt a pasast – mutatott újságírók előtt kollégájára, a Másnaposok-ban és a Terhes társaság-ban is bolondozó, hosszú idő óta először szakálltalanul mutatkozó Zach Galifianikis-ra. – De keményen melózott, éveket pedálozott a szakmában, és kivárta, míg Todd Philips, a filmek rendezője kiemelte őt a sötétségből. Aztán, már kettesben elgondolkodtak, és azt kérdezték maguktól: hogyan adunk egy kis rangot az egésznek? Na, ekkor hívtak engem.
Mindez persze nem jelenti azt, hogy Robert Downey nagyképű volna. Hiszen folytatta a nyilatkozatot:
– Én meg rengeteget tanultam tőlük, és egy szavam se volna az ellen, ha mostantól egész életemben csak kettejükkel dolgozhatnák. Forgatás címén még életemben nem ökörködtem ilyen jót.

Emma Stone, az iskolakerülő

Címkék: hírek easya

2010.10.09. 10:04

Emma Stone legújabb filmjében, a Könnyű nőcske című komédiában (Easy A, hazai bemutató: október 28.) gimnazistát alakít, aki valóságos események híján egy kis szexuális kalandot hazudik magának – ez pedig előre nem látott események egyre izgalmasabb láncolatát indítja el. A 22 éves, folyamatosan foglalkoztatott színésznő kiválóan játssza a gimi rút, kívülálló kiskacsáját, akiből – megfelelni igyekezvén egyre romló hírének – a suli legvadabb nője válik: pedig sosem járt iskolába.
11 éves volt, amikor rávette a szüleit, hogy költözzenek Hollywoodba, mert elhatározta, hogy híres színésznő lesz belőle. A családja, úgy látszik, hitt neki, hiszen nemcsak a világ filmgyártásának legközepébe költöztek, hanem ki is vették őt a suliból, hogy az ne zavarja művészi pályafutását. A kis Emma magántanuló lett, és várt. Kapott is apróbb feladatokat, de az első igazi szerepre 2007-ben a Superbad - Avagy miért ciki a szex c. vígjátékban volt. Vagyis éppen akkor, amikor úgyis befejezte volna a gimnáziumot.
Az azóta világsztárrá lett színésznő most, a Könnyű nőcske gimnáziumi jeleneteiben pótolhatja mindazt, amit az igazi suliban elmulasztott. forrás: InterCom

Megamind MEGA Rap tévéreklám

Címkék: megamind

2010.10.09. 02:32

Ma debütált az And Soon The Darkness (És hamarosan a sötétség) című horror előzetese, melyhez a héten már mutattam egy posztert. A produkcióban, ami az 1970-es azonos című film remakeje Amber Heard, Odette Yustman és Karl Urban lesz látható.

November 11-én érkezik a hazai mozikba a Már megint Te?! című vígjáték, melyben Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Yustman lesz látható. A produkcióhoz a Fórum Hungary elkészítette a magyar posztert, mely alább látható. (feliratos bemutató)

http://img7.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/9597685_c5520f98f7b1e31259179dc3de08d4a6_xl.jpg

A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj.  Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött.  Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.

Egy igazán vidám, hajmeresztő mese, a Walt Disney Pictures tolmácsolásában! December másodikától a mozikban az Aranyhaj és a nagy gubanc: a  kaland, a humor és a haj – nagyon sok haj – triumvirátusának csodálatos története. (a tovább mögött érdekességek az animációval kapcsolatban!)

Hazai mozipremier: 2010. december 2. Forgalmazza: Fórum Hungary (magyar szinkronos bemutató - első és második)

http://img1.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/9597573_e9bda8cfe28eb3b2e931dff9073089b8_xl.jpg

Egy fiatal középosztálybeli pár új otthonába költözik. Hétköznapjaikat azonban egyre inkább feldúlja valami - talán egy démon. És akkor jön, amikor alszanak. Vagy próbálnának.

Hazai mozipremier: 2010. október 21. Forgalmazza: UIP-Duna

http://img9.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/9597433_403eaa3e3860405fdf8b6d7849cd326a_xl.jpg

süti beállítások módosítása