Hírek röviden 10.10

Címkék: hírekröviden

2010.10.10. 13:40

- Ray Liotta leszerződött a Universal Wanderlust című vígjátéka stábjához Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Malin Akerman és Alan Alda mellé, mely Judd Apatow producerkedésével fog elkészülni.

A történet középpontjában egy házaspár (Jennifer Aniston és Paul Rudd) áll, akik New York City terhei elől menekülnek, majd egy hippi közösségben találják magukat.

- The Playlist információi szerint Darren Aronofsky következő prorojektje a The Tiger lehet, melyet Guillermo Arriaga (Bábel) vetett papírra John Vaillant The Tiger: A True Story of Vengeance and Survival novellája alapján.

Pitt mellett Angelina Jolie is feltűnhet a produkcióban.

A történet Kelet-Oroszországban játszódik, ahol egy emberevő tigris után kutatnak.

- Még be sem mutatták az amerikai mozik a Jackass 3D-t, de Johnny Knoxville elárulta, hogy a DVD és Blu-ray decemberben fog megjelenni Jackass 3.5 címmel, ami egy módosított változat lesz, telis-tele új jelenettel.

- Wes Craven a MTV Movies Blog-nak adott interjújában elárulta, hogy Kevin Williamson-nak egy csomó ötlete van a Sikoly 4 (Scream4) folytatásához, szóval ha jól teljesít a film, akkor elképzelhető egy új trilógia, majd hozzátette, hogy nem árulhat el sokat a film sztorijáról, ám annyit mindenképpen megosztott, hogy Sidney (Neve Campbell) visszatér szülővárosába egy rövid látogatás erejéig, és elszabadul a pokol.

- A Variety értesülései szerint Kris Kristofferson leszerződött Harry Connick Jr., Ashley Judd és Morgan Freeman mellé a 3D-s családi filmhez, a Dolphin Tale-hez, melyet jelenleg is forgatnak Floridában.

A történet középpontjában egy fiatal delfin áll, aki egy rákcsapda miatt elveszíti a farkát, majd egy 11 éves kisfiú, rábeszéli a családját és a barátait, hogy mentsék meg a delfint. Felkérnek egy orvost hogy hozzon létre egy protézist, mellyel a delfin újra képes lesz az úszásra.

Freeman az orvost, Connick Jr. a tengerbiológust (aki megment az emlőst), Judd a kisfiú anyját, míg Kristofferson az apját fogja megformálni.

- Az is biztos már, hogy a 9 éves Mackenzie Foy (FlashForward - A jövõ emlékei és Hawaii Five-0) fogja alakítani Bella (Kristen Stewart) és Edward (Robert Pattinson) filmbéli kislányát, azaz Renesmee-t a The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 és Part 2-ben.

A Breaking Down-al kapcsolatban még annyit, hogy jövőhéten kezdődik a forgatás!

- 2011. november helyett csak 2012. februárjában kezdődhet a Mad Max: Fury Road forgatása Broken Hill területén Ausztráliában., George Miller rendezésében Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Tom Hardy, Teresa Palmer, Charlize Theron, Adelaide Clemens és Riley Keough főszereplésével.

- David O. Russell (Three Kings, The Fighter) szkriptje alapján és rendezésében Avi Arad, Charles Roven, Ari Arad és Alex Gartner felügyelete alatt fog elkészülni a Columbia Pictures berkein belül a Uncharted: Drake's Fortune című akció-kaland PS3 játékadaptáció.

A történet  a kincsvadász Nathan Drake kalandjait követi nyomon.

- The Experiment - A kísérlet (The Experiment, 2010) hazai DVD megjelenés: november

- Felhangolva (Get Him To The Greek, 2010) hazai DVD megjelenés: december 9.

- Super 8 forgatási videó

- Aranyhaj és a nagy gubanc karaktervideó (Rapunzel)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr784839901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.10.10. 16:07:09

Kísérletnek örülök nagyon :)
süti beállítások módosítása