Hírek röviden 12.24.

Címkék: hírekröviden

2010.12.24. 16:17

- Damon Harriman is csatlakozott a J. Edgar stábjához, és egy Bruno Hauptmann nevű férfit fog alakítani, akit azzal vádoltak, hogy elrabolta és megölte a Lindbergh babát. Később azonban megkérdőjelezték az ítélet jogosságát, mert a rendőrséget azzal vádolták, hogy meghamisították a bizonyítékokat és nem hallgattak ki minden tanút. A forgatás február elején kezdődik Los Angelesben, Clint Eastwooddal a rendezői székben.

- Márciusban, Torontóban kezdődik a Total Recall remake forgatása Len Wiseman rendező vezetésével, aki Kurt Wimmer (Salt ügynök) forgatókönyve alapján.

- Stephen Dorff egy interjúban elmondta, hogy Stephen Norrington rendezővel szeretnének filmet készíteni Pengebeli karakteréről, Deacon Frostról, de elképzelhető, hogy ez végül nem fog összejönni, és egy új karaktert találnak ki. Mint mondta, nagyon kedveli Norringtont, és bármin szívesen dolgozna vele.

- Andrew Garfield a The Guardiannak adott interjújában elmondta, hogy két hete kezdték meg a Pókember forgatását, most karácsonyi szünetet tartanak, majd további 4-5 hónapig fognak még forgatni. A jelmezről elmondta, hogy gyerekkori álma vált valóra, hogy Pókember ruhájába bújhatott, és már csak ezért is nagyon komolyan veszi a szerepet. Végül hozzátette, hogy a legfontosabb az, hogy megtalálja az egyensúlyt a karakternél, mert bár Pókember egy erős szuperhős, Peter Parker csupán egy középiskolás diák.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr284840468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.12.25. 20:13:20

Várom már a Pókember-t de hát olyan messze van,addig még élni is kell :)
süti beállítások módosítása