Hírek röviden 12.22.

Címkék: hírekröviden

2010.12.22. 14:46

- Christian Bale lesz a Yimou Zhang rendezésében készülő Nanjing Heroes főszereplője. A film az 1937-es Nanjingi mészárlásról fog szólni, amely során japán katonák több ezer ártatlan kínai polgárt öltek meg. Bale egy John nevű papot fog játszani, aki segít a kínaiaknak, és sok ember életét menti meg. Zhang már találkozott is a színésszel, és mint mondta, teljesen lenyűgözte őt, hogy Bale hány könyvet elolvasott a témával kapcsolatban.

- A Black Swan, a True Grit, a The Kids Are All Right és a The Fighter nem indulhat az Oscar gálán a legjobb zene kategóriában, ugyanis előbbi kettőben túl sok a máshonnan átvett dallam, míg a másik két filmnél túlságosan sok a zene, és így elvonják a figyelmet magáról a filmről, ezek pedig ellenkeznek az Akadémia szabályzatával.

- Harald Zwart a népszerű Bakugan alapján készülő élőszereplős filmet készíteni, melynek alapját a magyar Cartoon Networkön is látható anime sorozat, a Bakugan szörnybunyósok adja.

- Az Electronic Arts Madden Curse címmel készül sportvígjátékot készíteni, mely azt a legendát veszi alapul, hogy az az NFL játékos, aki rákerül a Madden nevű játék borítójára vagy megsérül, vagy gyengén fog játszani.

- Dan Brown újraírja a saját regénye alapján készülő The Lost Symbol forgatókönyvét, mely a Da Vinci kód és az Angyalok és démonok folytatása lesz. Robert Langdon professzor ezúttal a szabadkőművesek nyomába ered.

- Lee Unkrich rendező elmondta, hogy a Verdák 2 előtt látható lesz majd egy rövidfilm, melynek főszereplői a Toy Story 3-ból megismert Ken és Barbie lesznek.

- Tim Ollive Terry Gilliam segítségével fog filmet készíteni 1884 címmel, melyben repülő autókat és egy Holdra szállást is láthatunk majd.

- A Showbiz értesülései szerint Harrison Ford azt szeretné, ha az Indiana Jones 5-ben megölnék kedvenc régészprofesszorunkat, és fia venné át a helyét. George Lucas hallani sem akar a dologról, Steven Spielberg viszont fontolóra vette a lehetőséget. Érdekesség, hogy Ford a Star Warsnál is szerette volna, ha az utolsó részben meghal Han Solo, de Lucas elutasította az ötletet.

- Sam Worthington nem vállalt túl nagy kockázatot, mikor egy interjúban azt a kijelentést tette, hogy A titánok harca 2, a Wrath of the Titans sokkal jobb lesz, mint az első rész, és ő is jobban fog benne játszani.

- Jack Black elmondta, hogy a The Muppetsben saját magát fogja játszani, olyan módon, ahogy John Malkovich tette A John Malkovich menetben. A színész azt is megemlítette, hogy Jason Segelnek köszönheti, hogy szerepet kapott a filmben, mert a Gulliver forgatásán nagyon összehaverkodtak. Jack januárban forgatja majd a jeleneteit a filmhez, és mint mondta, itt az ideje, hogy elkezdje olvasni a forgatókönyvet, és megtanulja a szövegét.

- A Black Swan február 17-én kerül a hazai mozikba a Budapest Film forgalmazásában.

- Amerikában február 8-án jelenik meg DVD-n és BD-n az Ilyen az élet (Life as We Know It) és a Paranormal Activity 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr144840452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása