Hírek estére 12.16.

Címkék: hírekröviden

2010.12.16. 19:19

- A Comic Book Movie weboldal úgy értesült, hogy négy gonosz karakter is lesz a The Dark Knight Risesban: Dr. Hugo Strange, Black Mask, Talia al Ghul és Killer Croc.

- Mike Johnson fogja rendezni az Oz Wars című animációs részeket is tartalmazó filmet, mely az Óz, a csodák csodája modernizált feldolgozása lesz szörnyekkel, gonosz boszorkányokkal és fekete mágiával.

- A Battlestar Galacticából ismert Katee Sackhoff új filmje a Sexy Evil Genius lesz, melyben egy olyan nőt fog alakítani, aki összegyűjti volt pasijait egy bárba, néhányukat azért, hogy bosszút álljon rajtuk, másokat meg azért, hogy ismét összejöjjön velük.

- Nick Cassavetes fogja rendezni a John Gotti Jr.-ról szóló életrajzi filmet, melyben a hangsúly elsősorban a címszereplő és maffiavezér apjának kapcsolatán lesz.

- Könnyen lehet, hogy Gwyneth Paltrow is csatlakozik a Rock of Ages stábjához Tom Cruise és Mary J. Blige mellé, ugyanis a színésznő egy interjúban elmondta, hogy már a forgatókönyv egy példányát is elküldték neki, és felkeltette az érdeklődését.

- Ving Rhames nem fog visszatérni a Mission: Impossible Ghost Protocolban, ugyanis a költségvetés nem teszi lehetővé a szerepeltetését.

- A Valentin napot sem lehetett azzal vádolni, hogy kevés sztár szerepelt volna benne, de úgy fest, hogy a New Year's Eve-ben még erre is rátesznek egy lapáttal, ugyanis Halle Berry, Sarah Jessica Parker és Zac Efron is csatlakozott a stábhoz.

- A Sony szerezte meg David Reynolds és Stephan Franck közös ötletét, melynek forgatókönyvét Reynolds fogja írni, a rendezői székben pedig Franck foglal majd helyet.

- Oscar Isaac is csatlakozott a Ten Year stábjához, mely Jamie Linden rendezői debütálása lesz, olyan nevekkel, mint Chris Pine, Channing Tatum, Jenna Dewan és Justin Long.

- Március 23-án kerül a mozikba a Jodie Foster és Mel Gibson főszereplésével készült The Beaver, először csak limitált teremszámban, majd április 8-tól egész Amerikában.

- Sacha Baron Cohen elkezdte keresgélni következő karakterét, és az is elképzelhető, hogy Torrente karakterét ülteti majd át amerikai környezetbe.

- Amerikában február 8-án jelenik meg DVD-n és BD-n a My Soul to Take.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr814840408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása