Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét, hogy elnyerjék szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit csapatukat, a cinkosok jól tudják, hogy az egyetlen esélyük arra, hogy örökre kiszálljanak, az, ha szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki ki akarja nyírni őket. Ám nem csak ő van a nyomukban.
A kemény szövetségi ügynök, Luke Hobbs sosem hibázza el a célt. Amikor feladatául kapja, hogy találja meg Domot és Briant, ő és kommandós egysége teljes gőzzel üldözni kezdik hőseinket. De miközben az emberei átszáguldanak Brazílián, Hobbs rájön, hogy nem tudja szétválasztani a jó fiúkat a rosszaktól. Így hát az ösztöneire kell bíznia magát, hogy sarokba szoríthassa zsákmányait… mielőtt valaki más ejti őket.

Vin Diesel és Paul Walker újra együtt a nagysikerű sorozat ötödik epizódjában. A korábbi részek sztárjaihoz ezúttal csatlakozik Dwayne Johnson (A Boszorkány-hegy, Emelt fővel, A Skorpiókirály) is.

Bemutatja a UIP-Duna Film 2011. május 5-én, szinkronizáltan.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr184840384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.12.14. 22:35:52

Elképesztő! Várom a szinkronos trailert is :)

Ismeretlen_111223 2010.12.14. 22:38:00

[Isu](#11029623) szerintem csak feliratos lesz hozzá, de ne legyen igazam :-)
süti beállítások módosítása