Hírek estére 12.10.

Címkék: hírekröviden

2010.12.10. 19:02

- A múltkori hírekkel ellentétbe mégsem fog egy évet csúszni Ridley Scott Alien előzményfilmje, sőt, már címet is kapott a projekt, mostantól Paradise névre hallgat.

- James Cameron és Andrew Adamson a Cirque du Soleilről tervez 3D-s filmet forgatni olyan kamerákkal, amilyenekkel az Avatar is készült.

- Anne Hathaway és Bradley Cooper lesznek a The Silver Linings Playbook című film főszereplői, melyet David O. Russell fog rendezni. A történet egy volt középiskolai tanárról szól, akit depresszió miatt kezeltek, és miután kiengedik, az édesanyja gondjaira bízzák. A férfi megpróbálja visszaszerezni volt feleségét, de közben zűrös szomszédjába is beleszeret.

- Gérard Depardieu, Irrfan Khan és Adil Hussain is leszerződtek az Ang Lee rendezésében készülő Life of Pi című filmhez, mely egy Pi nevű fiúról szól, aki hajótörést szenved egy tigris, egy hiéna, egy zebra és egy orangután társaságában.

- Russell Brand lesz a Rentaghost című film főszereplője, mely egy angol vígjátéksorozat filmes remake-je lesz. Brand egy Fred Mumford nevű fickót fog játszani, aki halála után úgy dönt, hogy a túlvilágon hasznosabb lesz, mint amilyen életében volt.

- Armie Hammerrel és Charlize Theronnal is zajlanak tárgyalások, hogy csatlakozzanak a J. Edgar című Eastwood film stábjához, mely korábban Hoover néven futott. Hammer Clyde Tolsont alakítaná, aki ügyvédként kezdte pályafutását, majd az FBI-hoz került, és egyesek szerint Hoover szeretője volt. Theron Hoover titkárnőjét, Helen Grandyt alakíthatja.

- Johnny Depp egy interjúban elmondta, hogy egy cameoszerep erejéig szívesen feltűnne a 21 Jump Street mozifilmben.

- A Universal bejelentette, hogy 3D-ben fog elkészülni a 47 Ronin című film, mely egy csapat szamurájról fog szólni, a főszerepben Keanu Reevesszel.

- Végül visszavették R-esre a Blue Valentine NC-17 korhatár besorolását, de még ez is elég komolyan számít. A hivatalos indoklás szerint a besorolás "részletesen ábrázolt szexuális jelentnek, trágár nyelvezetnek, és erőszakos jelenteknek" köszönhető.

- A Disney előrehozta a The Muppets premierjét 2011. november 23-ra.

- Jessica Biel leszerződött a New Year's Eve stábjához, mely a Valentin nap kvázi folytatása lesz, természetesen ismét rengeteg sztárral. Robert De Niro és Ashton Kutcher szintén leszerződtek, Michelle Pfeifferrel, Hilary Swankkel, Lea Michele-lel és Abigail Breslinnel pedig zajlanak a tárgyalások.

- Benicio Del Toro fogja rendezni a 7 Days in Havana című spanyol nyelvű film egyik jelenetét. Az alkotás napjaink Kubájában fog játszódni, és hét jelenetből áll össze, melyet más-más direktor fog rendezni.

- Orlando Bloommal megkezdődtek a tárgyalások, hogy a Hobbitban is alakítsa Legolast.

- Carey Mulligan leszerződött a Steve McQueen rendezésében készülő Shame stábjába, Michael Fassbender és James Badge Dale mellé. A történet egy Brandon (Dale) nevű 30-as éveiben járó fickóról szól, akinek szexuális élete meglehetősen bonyolult, és húga (Mulligan) érkezése csak még jobban bekavar neki. Fassbender Brandon főnökét fogja játszani.

- Talyor Lautner lesz az Incarceron című sci-fi főszereplője. A film egy Incarceron nevű társadalomban játszódik, amely egy börtön. Finn (Lautner) megismerkedik a börtönigazgató lányával, és találnak egy titokzatos kulcsot, és megtudják, hogy van egy ember, akinek sikerült megszöknie.

- Chris Zylka fogja alakítani Eugene "Flash" Thompsont a Pókemberben. Flash a suli sztárfocistája, aki állandóan piszkálja Petert, ugyanakkor Pókembert nagyon tiszteli.

- Luc Besson fogja rendezni az Into the Light című filmet, mely a burmai Nobel-díjas politikusnő, Aung San Suu Kyi életéről fog szólni. A főszerepben Michelle Yeoht láthatjuk majd.

- Anne Hathaway lesz a Barbarella főszereplője, bár rendezője még nincs a projektnek. A szuperhősnőről már készült egy film 1968-ban, Jane Fondával a főszerepben.

- Az Entertainment Tonight jóvoltából bepillantást nyerhetünk a The Three Musketeers forgatásába.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr384840361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása