Az InterCom 2011. február 3-án mutatja be Christina Aguilera főszereplésével a Díva (Burlesque) című musicalt, melyhez befutott a magyar feliratos bemutató.

Los Angeles a romlott angyalok városa. Itt működik a Burlesque Lounge, a klub, amelyik félhomályos, bűnös, izgalmas és teli van zenével. De valahogyan még sem megy igazán. Főnöke, az egykori táncosnő (Cher) nem tudja, hogyan mentse meg különleges mulatóját. Nem is sejti, hogy amikor pincérnek alkalmaz egy kisvárosi, de csöppet sem naiv lányt (Christina Aguilera), a megoldást találta meg.

A lány a reflektorfénybe vágyik, és ki is küzdi magának a lehetőséget: ha pedig egyszer színpadra lépett, nem engedi, hogy féltékenység, irigység, meg nem értés vagy bármi más elűzze onnan. A társulatban vannak, akik segítik őt, de vannak, akiknek mindent megérne, hogy újra szürke kis pincérnő váljon belőle. Az új show-nak azonban híre megy, és a kis kabaréban minden és mindenki megváltozik.

Fantasztikus szereplőgárda, nagyszerű zenei-táncos betétek és szemkápráztató látvány vezeti a nézőt egy különös világ és egy új divat kulisszái mögé.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr514840327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigigelem 2010.12.19. 07:57:01

Hol lesz a bemutató?
süti beállítások módosítása