Hírek estére 12.04.

Címkék: hírekröviden

2010.12.04. 19:52

- A Sony új Frankenstein filmet tervez, melynek Matthew Tolmach, a cég volt elnöke lesz a producere. A történetről egyelőre csak annyit tudni, hogy a modern korba helyezik át dr. Frankensteint és híres szörnyét, Craig Fernandez pedig már el is készült a forgatókönyvvel. Érdekesség, hogy Guillermo del Toro és Dean R. Koontz is dolgozik egy-egy Frankensteines projekten.

- Ricardo de Montreuil egy egyelőre cím nélküli filmen dolgozik, mely a 8 mérföldhöz lesz hasonló. A történet főszereplője egy Amerikában élő perui srác lesz, aki legjobb barátja emlékére összerak egy autót, és ezzel hamarosan híressé és gazdaggá válik.

- Kate Winslet megerősítette, hogy férje, Sam Mendes fogja rendezni a Bond 23-at, és a gyerekekkel együtt ő is Londonba költözik, ahol a film forgatása zajlik majd várhatóan a jövő év végétől.

- Josh Brolin lesz a Pitz & Joe című film rendezője és főszereplője. A film egy nőről és bátyjáról szól, aki egy motorbalesetben agykárosodást szenvedett. Bár a film a balesettel kezdődik, a flashbackeknek köszönhetően részletesen megismerhetjük majd a testvérek kapcsolatát.

- A Disney szeretné, ha a 2-3. részhez hasonlóan egyszerre készülne el A Karib-tenger kalózai 5-6. része, ezért megkérték a színészeket, hogy próbálják meg huzamosabb ideig szabaddá tenni magukat. Nem lesz egyszerű a dolog, ugyanis Johnny Deppnek jövőre már a The Lone Ranger és a Dark Shadows is be van ütemezve.

- Jenna Dewan, Randy Couture és Ryan Phillippe is csatlakoztak a Mike Gunther rendezésében készülő Setup stábjához Bruce Willis és 50 Cent mellé. A film néhány jó barátról szól, akik véletlenül belekeverednek egy gyémántrablásba.

- Aaron Eckhart egy interjúban elmondta, hogy karaktere, Harvey Dent, vagyis Kétarc egész biztos nem fog feltűnni a The Dark Knight Risesban, ezt maga a rendező, CHristopher Nolan mondta neki.

- Irrfan Khan is csatlakozott a Pókember reboot stábjához, és egy Nels Van Atter nevű gonosztevőt fog játszani. A karakter Norman Osborne-nak dolgozott, és egy kísérlet során vörös nagy fogakkal és karmokkal rendelkező szörnnyé vált, aki a Proto-Goblin nevet kapta.

- Robin Atkins Downes lesz Baron Helmut Zero hangja a Bosszú angyalaiban (The Avengers), ahol a karakter lesz a fő gonosz, és lehetséges, hogy már az Amerika kapitányban is fel fog tűnni.

- Robert Downey Jr. leszerződött egy egyelőre cím nélküli musicalhez, melynek a producere is lesz feleségével, Susannel együtt. A film két Boradway énekes-dalszerzőről fog szólni, akiknek darabja csúnyán megbukik, és ezután alkotói válságba és pénzügyi csődbe kerülnek. A két férfi egy színházi táborban vállal munkát, ahol több tehetséges gyerekkel is találkoznak, és elhatározzák, hogy újra beindítják karrierjüket.

- Jeffrey Katzenberg, a DreamWorks Animation vezetője az Empire-nek adott interjújában beszélt népszerű animációs filmjeik folytatásáról. Elmondta, hogy még egy-két Madagaszkár, öt Kung Fu Panda és legalább két Így neveld a sárkányodat folytatás várható.

- Danny Trejo egy interjúban elárulta, hogy Robert Rodriguez már elkészült a Machete folytatásának forgatókönyvével, mely a Machete Kills címet kapta. Ha minden jól megy, a harmadik rész is elkészülhet, Machete Kills Again címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr284840313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása