Hírek estére 12.02.

Címkék: hírekröviden

2010.12.02. 21:04

- Benji, a híres kutyus ismét visszatér a mozik vásznaira, méghozzá a korábbi filmek alkotója, Brandon Camp rendezésében. A történetről egyelőre csak annyit tudni, hogy az előző filmekhez hasonlóan egy kedves családi kalandfilm lesz.

- Emma Thomas, Christopher Nolan felesége és egyben producertársa egy interjúban elmondta, hogy bár férje és David S. Goyer írták az új Superman forgatókönyvét, Zack Snyder teljesen szabad kezet kap a film levezénylésében, így szabadjára engedheti rá jellemző fantáziáját és ötleteit.

- David O. Russell egy interjúban azt nyilatkozta az Uncharted: Drake's Fortune című film forgatókönyvéről, hogy egyfelől egy család kalandjairól fog szólni, részletesen bemutatva a karaktereket, de ezzel együtt egy nagyon izgalmas és pörgős akciófilm lesz, és már alig várja, hogy munkához lássanak.

- David Koechner a Movieweb.comnak adott interjújában A híres: Ron Burgundy legendája 2. részéről beszélt, melynek - ahogy arról már korábban esett szó - nem állnak túl jól a dolgai, dacára annak, hogy Adam McKaynek és Will Ferrellnek lenne ötlete a filmhez, és Ferrell kevesebb pénzért is elvállalná a szerepet. Koechner elmondta, hogy nagyon sajnálja, hogy úgy néz ki, nem lesz semmi a filmből, de azért reménykedik, és természetesen örömmel visszatérne a folytatásra. Mint mondta, nem érti a stúdió döntését, hiszen szerinte legalább 150 millió dollárt biztosan jövedelmezne a film, és ezzel együtt nem is kerülne túl sokba.

- Craig Perry producer egy interjúban a készülő Amerikai pite 4-ről beszélt, mely a 4 csak DVD-n megjelenő rész után végre ismét látható lenne a mozikban is, méghozzá az eredeti "trilógiából" ismert karakterekkel. Perry hozzátette, hogy bár az első rész óta már több mint 10 év eltelt, és a karakterek valamint az akkori közönség is felnőtt, ő mégsem aggódik, mert a szereplők közül senki nem nőtt fel igazán, és ugyanolyan őrültek, mint régen. Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg egyébként már írják a forgatókönyvet, mely alapján saját maguk fogják rendezni a filmet.

- Daniel H. Wilson, a Robocalypse írója a Summit Entertainmentnek adta el AMP című regényének megfilmesítési jogait. A történet a közeli jövőben játszódik, ahol egy technológiai újításnak köszönhetően a fogyatékkal élő embereket szupererővel ruházzák fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr84840297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása