hírek röviden 12.01

Címkék: hírekröviden

2010.12.01. 17:52

Halálos iramban: Ötödik sebesség (bemutató: 2011. május. Forgalmazza: UIP Dunafilm) címmel kerül a hazai mozikba a Fast Five, míg a Captain America: The First Avener az Amerika kapitány: Az első bosszúálló (bemutató: 2011. augusztus. Forgalmazza: UIP Dunafilm ) címet kapta.

- a Going the Distance, azaz a Hétmérföldes szerelem január 26-án jelenik meg itthon DVD-n, a Pro Video forgalmazásában.

- a Buried Blu-ray és DVD január 18-án debütál Amerikában. (hazai infó egyenlőre nincs!)

- 2011 tavaszán USA Network csatornán fog debütálni a Minden lében négy kanál (Burn Notice) sorozat előzményfilmje, melyben Bruce Campbell lesz a főszereplő. A forgatás januárban kezdődik Kolumbiában Matt Nix forgatókönyve alapján. A produkciót Jeffrey Donovan fogja vezényleni.

- A rítus (The Rite) február 10-én kerül a hazai mozikba az InterCom forgalmazásában, míg a Paul április 21-én, a UIP-Duna Film forgalmazásában.

- December 13-án lesz először látható a A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken bemutató.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr834840285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.12.01. 21:09:16

Halálos Iram Ötödik Sebesség,teli találat,eléggé tetszik a cím,a film még jobban fog úgy érzem :)
süti beállítások módosítása