Hírek estére 12.01.

Címkék: hírekröviden

2010.12.01. 21:07

- Roberto Orci és Alex Kurtzman a The Los Angeles Timesnak adott interjújukban elmondták, hogy a Star Trek 2 nem egy trilógia újabb darabja lesz, hanem egy különálló mozifilm.

- Christopher Nolan egy interjúban elmondta, hogy Christian Bale-hez hasonlóan neki is a The Dark Knight Rises lesz az utolsó Batman-filmje, így lezárja a saját kis trilógiáját. További hír a filmmel kapcsolatban, hogy állítólag láthatjuk benne Jokert is, ugyanis Nolan megőrzött néhány felvételt A sötét lovagból a karakterről, melyek akkor nem kerültek felhasználásra.

- Márciusban kerül az amerikai mozikba a Jackass 3.5, amelyben Johnny Knoxville és cimborái újabb ökörködései lesznek láthatók.

- Peter Craig fogja írni a Fathers and Guns forgatókönyvét, amely egy apa-fia rendőrpárosról szól, akiknek egy szabadidőklubban kell nyomozniuk. A páros között feszültségek vannak, így nem alakul minden zökkenőmentesen.

- Bár már javában zajlik az X-Men: First Class forgatása, Ray Wise még csak most csatlakozott a csapathoz, és az Egyesült Államok államtitkárát fogja alakítani.

- Halle Berry egy sajtótájékoztatón megerősítette, hogy ő lesz a Cloud Atlas című film főszereplője, amely a Wachowski testvérek rendezésében fog elkészülni.

- Mark Wahlberg lesz az Allen Hughes rendezésében készülő Broken City főszereplője, és egy volt rendőrt fog alakítani, akit miután egy baleset miatt kirúgnak, magánnyomozó lesz, és felkérik, hogy nyomozzon az egyik polgármesterjelölt felesége után, aki állítólag megcsalja férjét.

- Nicholas Braun lesz a Kevin Smith rendezésében készülő hokis vígjáték, a Hit Somebody egyik főszereplője, Seann William Scott helyét veszi át.

- Mary J. Blige lehet a Rock of Ages című musical főszereplője, és egy Justice Charlier nevű klubtulajdonost alakíthat. A filmben Tom Cruise is feltűnik majd, jelen állás szerint egy Stace Jaxx nevű rockénekes szerepében.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr664840293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása