Hírek estére 11.24.

Címkék: hírekröviden

2010.11.24. 22:09

- Michael J. Bassett (Solomon Kane) természetfeletti thrillert rendez Saint Mary's címmel, bár valószínűleg csak a Silent Hill 3D megrendezése után lát neki. A film egyébként egy elmegyógyintézetről fog szólni, ahol egy természetfeletti lény tűnik fel, és miután néhány fiatal egy éjszakára az intézményben reked, legszörnyűbb rémálmaik válnak valóra.

- A Realtivity Media fogja forgalmazni David R. Ellis egyelőre cím nélkül futó cápás horrorfilmjét, mely korábban Shark Night 3D névre hallgatott. A film egy csapat fiatalról szól, akik hétvégére elmennek egy tóparti házban, és nem is sejtik, hogy a víz tele van vérszomjas fenevadakkal.

- Jeremy Renner az MTV-nek adott interjújában elmondta, hogy szóba került, hogy amennyiben lesznek további Mission: Impossible filmek, ő legyen a főszereplőjük Tom Cruise helyett. Renner természetesen nem Ethan Hunt karakterét venné át, hanem azt a figurát alakítaná, akit a készülő 4. részben is játszani fog.

- Gore Verbinski fogja rendezni a The Lone Ranger című filmet, melyben A Karib-tenger kalózai trilógia után ismét Johnny Depp-pel dolgozhat együtt, aki egy Tonto nevű karaktert fog játszani.

- Christian Bale egy interjúban elmondta, hogy ha csak Christopher Nolan nem gondolja másképp, ez lesz az utolsó alkalom, hogy ő alakítja Batmant. Illetve azt is megemlítette, hogy egy szereplőválogatásos hírt sem hisz el addig, amíg nem magától a rendezőtől hallja.

- Gael Garcia Bernal fogja alakítani a korábbi bokszvilágbajnokot, Roberto Durán a Hands of Stone című életrajzi filmben. A filmet Jonathan Jakubowicz fogja rendezni saját forgatókönyve alapján.

- Az MTV-nek adott interjújában Mark Wahlberg bejelentette, hogy ő lesz az Uncharted: Drake's Fortune főszereplője, és azt is megerősítette, hogy apját Robert De Niro, nagybátyját pedig Joe Pesci fogja játszani.

- Andrew Garfield egy interjúban elmondta, hogy Heath Ledger Jokere inspirálja őt Pókember megformálásában, illetve további hír a filmmel kapcsolatban, hogy Gwen Stacy a képregényhez hűen szőke lesz, aminek Emma Stone nagyon örül, mert mint elmondta, eredetileg ő maga is szőke.

- A Summit Entertainment szerezte meg Michael Alan Lerner Game Theory című forgatókönyvét, amely egy főiskolai professzorról szól, aki egy világméretű összeesküvésbe keveredik.

- Csak szexre kellesz (No Strings Attached) hazai bemutató: február 10. Forgalmazza: UIP-Duna Film.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr294840247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása