hírek röviden 11.23

Címkék: hírekröviden

2010.11.23. 11:20

Weekend Box Office November 19-21, 2010

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10047719_acca5708f9e10acd4b4238a8f3f7f16a_m.jpg

Két új film mutatkozott be az Észak-Amerikai mozikban: Harry Potter és a Halál ereklyéi I. (Harry Potter and the Deathly Hallows Part I; hazai bemutató: november 25.) és a The Next Three Days.

A HP három nap alatt 125,1 millió dollárt hozott a WB-nek, mellyel rekordot döntött a franchiseban. Tehát, a Halál ereklyéi I. része a legnagyobb hétvégi nyitóbevételt tudhatja magáénak (maga mögött tudva a Harry Potter és a Tűz Serlegét, ami 102,7 milliót termelt).

A másik újdonság Paul Haggis The Next Three Days című akció-thrillere volt, melyben Russell Crowe, Liam Neeson, Elizabeth Banks és Olivia Wilde kapott szerepet. A Lionsgate égisze alatt készült filmre $6,75 millió dollárt hagytak a jegypénztárakban, mellyel az ötödik helyet sikerült csak megcsípnie.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10043493_5e5c64b6726bb799405ddf64f4edd5c1_l.jpg

- A Föld inváziója - Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) - hazai mozipremier: 2011. március 17. Forgalmazza: InterCom

- A Zombieland írópárosa, Rhett Reese és Paul Wernick rendezői debütálására készül, ugyanis ők fogják dirigálni a Steve Leff által írt Doc and Howie (korábban Doc and Howie Whack a Granny) című vígjátékot, melyben két szerencsétlen fiatal segítségnyújtás közben megöl egy nénit, majd mikor megismerik a szexi unokákat, azon vacilálnak elmondják-e az igazat. A produkció forgatása nyáron kezdődhet legkorábban, mert a páros a Zombieland 2, a Untitled G.I. Joe Sequel és a Deadpool forgatókönyvén dolgozik jelenleg

- Teresa Palmer neve is felmerült a The Dark Knight Rises-al kapcsolatban, a főgonosz szerepére. A színésznőt érdekli is a projekt, ám nem hiszi, hogy ő lesz a befutó.

- Lindsay Lohan helyett Malin Akerman (Watchmen) fogja eljátszani Linda Lovelace pornólegendát a róla szóló filmben, ami a Inferno: A Linda Lovelace Story címet kapta. Matthew Wilder rendező februárban kezdi a forgatást.

- Egy sorozatos hír! A Deadline információi szerint Jorge Garcia (Lost) szerepet kapott a J.J. Abrams executive producerkedésével készülő Alcatraz című filmsorozat pilotjába, mely a Fox-on lesz látható. Az Alcatraz egy hírhedt börtön volt. A dráma középpontjában egy csoport eltűnt fogoly és őr áll, akik újra megjelennek napjainkban. Egy csapat FBI ügynök fog dolgozni a harminc évvel korábban történt eltűnésen.

Jorge Garcia, Dr. Diego Soto-t fogja alakítani, aki a világ legelső Alcatraz szakértője.

Steven Lilien és Bryan Wynbrandt forgatókönyvét Elizabeth Sarnoff írta át. A forgatás januárban kezdődik San Franciscoban és Vancouverben.

- A svájci Ben Hibon rendezésében fog elkészülni a Pan című alkotás a Social Capital Films és a Energy Entertainment égisze alatt, mely a klasszikus J.M. Barrie Pán Péter történeten alapul. Hibon rendezte a Harry Potter és a halál ereklyéi I. rész 4 perces animációs jelenetét, ami a Halál ereklyéiről szól. A Ben Magid vetette papírra a forgatókönyvet, amit eredetileg - még 2006-ban - a New Line Cinema szerzett meg. Akkoriban Guillermo del Toro volt esélyes a rendezői posztra. A forgatás 2011. őszén kezdődhet Európában.

- Tözsdecápák: A pénz nem alszik (Wall Street: Money Never Sleeps) december 21-én jelenik meg Amerikában Blu-ray-en és DVD-n

- Az Atlas Entertainment bejelentette, hogy a Warner Bros. Pictures rebootot készít a Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer) franchiseból. A producerek Charles Roven, Steven Alexander (Atlas), Doug Davison és Roy Lee (Vertigo Entertainment - The Ring, How to Train Your Dragon, The Departed) lesznek. Az opciós jogokat a Warner Bros. Fran és Kaz Kuzui-tól + a Sandollar Productions-től (Sandy Gallin és Dolly Parton), a sorozat készítőitől vásárolta meg.  A szkriptet Whit Anderson vetette papírra.

Buffy először 1992-ben jelent meg, majd ezt követte a Sarah Michelle Gellar és David Boreanaz főszereplésével készült népszerű televíziós sorozat.

- Billy Bob Thornton (Faster) a Collidernek adott nyilatkozatában, megemlítette, hogy szeretnék elkészíteni a Tapló Télapó (Bad Santa) folytatását.

- A Movienewz infói szerint elképzelhető, hogy a Zack Snyder rendezésében készülő Superman főszerepére Matthew Goode (Watchmen, Leap Year) szerződik le.

Ja, és Superman úgy fog festeni öltözékében, mint Ryan Reynolds a Zöld Lámpásban. Tehát a kosztümöt CGI-vel fogják rávarázsolni Supermanre.

- Mark Wahlberg, a Cinematical-nek elárulta, hogy biztosan nem lesz benne a The Crow (A holló) remakeben.

- Ha valakit érdekel - itt egy Jackson Rathbone interjú a The Twilight Saga: Breaking Dawn-al kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr104840229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása