Hírek estére 11.18.

Címkék: hírekröviden

2010.11.18. 23:40

- Gonzalo Lopez-Gallego fogja rendezni az Apollo 18 című filmet, melynek producere Timur Bekmambetov lesz. A film néhány "talált felvétel" alapján fogja bemutatni egy a NASA által eltitkolt Hold-expedíció részleteit. A film 2011. március 4-én kerül a mozikba.

- Mindy Marin vezetésével megkezdődtek az Abraham Lincoln: Vampire Hunter szereplőválogatásai, és jelenleg épp a legendás elnök karakterére keresik a megfelelő színészt, egy 20-39 év közötti úriember személyében. A forgatás március 1-jén kezdődik New Orleansban.

- Michael Caine, Emily Mortimer, Jason Isaacs, Joe Mantegna, Peter Jacobson és Thmoas Kretchmann is egy-egy karakter hangját fogja adni a Verdák 2-ben, amely május 24-én kerül az amerikai mozikba.

- A Cross Creek Pictures szerződést kötött Eli Rothtal, melynek értelmében két olyan horrorfilmet fognak forgalmazni, melynek Roth lesz a producere. Az első a Clown című film lesz, melyet Jon Watts fog rendezni, és egy apáról szól, aki fia szülinapjára bohócjelmezbe öltözik, ám rájön, hogy a jelmezt nem tudja levenni magáról, és jelleme is átalakul szörnyen gonosszá. A másik film a Nicolás López rendezésében készülő Aftershock lesz, mely egy földrengés következményeiről szól.

- Négy film kapta meg premierdátumát: Paranormal Activity 3 - 2011. október 21, Footloose - 2011. október 14 (eredetileg április 1-re volt kitűzve), A három testőr - 2011. október 14, The Eagle 2011. február 11.

- A háromszoros Oscar-díjas zeneszerző, Howard Shore fogja komponálni a Hobbit betétdalait. A Gyűrűk ura trilógia dallamait is neki köszönhetjük.

- A Fox hivatalosan is bejelentette, hogy Darren Aronofsky fogja rendezni a második Farkas/Rozsomák filmet, melynek címe simán csak The Wolverine lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr624840213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása