Hírek estére 11.11.

Címkék: hírekröviden

2010.11.11. 19:22

2010. november 11., csütörtöktől a mozikban:

  1. Már megint Te?! (2010) (You Again)
  2. Social Network - A közösségi háló (2010) (The Social Network)
  3. A lány, aki a tűzzel játszik (2009) (Flickan som lekte med elden)
  4. Szerelmi bűnök (2010) (Love Crime)

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9945793_a2dd32deac7e877743ea56240fd29a67_xl.jpg

- A Dark Castle szerezte meg a Dark Moon forgalmazási jogait, melyet Olatunde Osunsanmi (The Fourth Kind) fog írni és rendezni. A film egy titkos Hold expedícióról szól, melyben korábban a NASA által titkosított felfedezésekre igyekeznek fényt deríteni. A forgatás télen kezdődik.

- Peter Parker szülei is fel fognak tűnni a készülő Pókember filmben, bár azt még nem tudni, hogy a képregényhez hasonlóan itt is S.H.I.E.L.D. ügynökök lesznek-e. A filmben láthatjuk majd a szülők halálát, így megtudjuk, hogyan kerül Peter May néniékhez.

- Szintén a Pókemberrel kapcsolatos hír, hogy egyes információk szerint Zooey Deschanel fogja alakítani J. Jonah Jameson asszisztensnőjét, Betty Brandtet, akit a Sam Riami-féle filmekben Elizabeth Banks játszott.

- Rachel McAdams az MTV-nek adott interjújában elmondta, hogy még nem tudja, fog-e szerepelni a Sherlock Holmes 2-ben, de ha igen, akkor is csak kisebb szerepe lesz. A film női főszereplője A tetovált lány, azaz Noomi Rapace lesz.

- Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand és Tilda Swinton lehetnek a Moonrise Kingdom című film főszereplői, melyet Wes Anderson fog rendezni. A történet két fiatalról szól, akik megszöknek egy New England-i kisvárosból, ám a város vezetői meg vannak győződve, hogy a gyerekek eltűntek, ezért csapatot szerveznek a keresésükre. A forgatás valamikor jövő tavasszal kezdődik.

- Jon Favreau (Vasember 1-2, Cowboys and Aliens) rendezheti a Magic Kingdom című Disneys filmet, bár valószínűleg majd csak évek múlva, ugyanis előbb még befejezi a Cowboys and Aliens utómunkálatait, és a Vasember 3-t is megrendezi.

- Elizabeth Banks lehet a Welcome to People egyik főszereplője Chris Pine oldalán. Az Alex Kurtzman rendezésében készülő film egy üzletemberről szól, aki hazautazik rég látott apja temetésére, ahol megtudja, hogy van egy alkoholista nővére, akinek van egy 12 éves fia. A forgatás a jövő év elején kezdődik.

- A Working Title a legendás mágusról, Merlinről tervez filmet forgatni Jay Basu forgatókönyve alapján, aki napjainkban helyezi el a történetet.

- Jim Carrey az MTV-nek adott interjújában elmondta, hogy kilépett a Farrelly testvérek rendezésében készülő The Three Stooges stábjából. Mint mondta, elsősorban egészségügyi dolgok állnak a döntése hátterében, mert a szerep kedvéért 15-20 kilót kéne híznia, és az ő korában a szíve már nem viselné jól ezt a megterhelést. Benicio Del Toro és Sean Penn viszont továbbra is startra készen várnak, de egyelőre nem tudni, mikor kezdődnek meg a munkálatok.

- A Warner Bros. szerezte meg Brad Thor Scott Harvath thriller könyveinek megfilmesítési jogait, és a cél egy franchise beindítása. Az első rész címe The Lions of Lucerne lesz. A főszereplő egyébként egy ügynök, aki egy titkos szervezet tagjaként küzd a terrorizmus ellen.

- Louis Letterier az MTV-nek adott interjújában elmondta, hogy szívesen készítene filmet Brian K. Vaughan népszerű képregénye, a Y: The Last Stand alapján, és azt sem tatja kizártnak, hogy nem mozifilmet, hanem tévésorozatot forgasson belőle.

- Mission: Impossible - Ghost Protocol forgatási videó

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr684840152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása