Hírek estére 11.10.

Címkék: hírekröviden

2010.11.10. 22:33

- Robert De Niro kapja a jövő évi Golden Globe gálán a Cecil B. DeMille díjat, amelyet eddigi munkásságának elismeréseként vehet át. A gála 2011. január 16-án kerül megrendezésre, az est házigazdája pedig Ricky Gervais lesz.

- John Lee Hancock (A szív bajnokai) ismét egy igaz történet alapján készül filmet forgatni Electric Boy Genius címmel. A történet középpontjában Ryan Patterson áll, aki már óvodás korában bekábelezte a házukat, középiskolás korában pedig már robotot, és egy fordítóprogramot is megalkotott.

- Elle Fanning és Patrick Fugit is csatlakoztak a We Bought a Zoo stábjához. Elle egy Lily nevű 13 éves lányt fog játszani, aki az állatkertben dolgozik, bár hivatalosan a kora miatt még nem is vállalhatna munkát. Kelly (Scarlett Johansson) egyfajta anyafigurává válik az életében.

- Joe Johnston egy interjúban bejelentette, hogy Namor, a tengeralattjáró karaktere nem fog feltűnni az Amerika Kapitány filmben, és elsősorban Steve Rogers eredettörténetét ismerhetjük meg, hogy hogy vált Amerika Kapitánnyá.

- Mégsem Pierre Morel fogja rendezni a régóta tervezett Dűne remake-et, de executive producerként jelen lesz a projektnél.

- Channing Tatum lehet a 21 Jump Street főszereplője Jonah Hill oldalán. A filmet Phil Lord és Chris Miller (Derült égből fasírt) fogják rendezni a '80-as évek népszerű sorozata alapján, mely megalapozta Johnny Depp karrierjét.

- Az Anchor Bay Film a népszerű Az üvöltés (The Howling) rebootjára készül, mely egyelőre The Howling: Reborn címen fut, és Joe Nimiziki fogja rendezni.

- Úgy tűnik, mégsem lesz semmi a The Zone című filmből, Roland Emmerich ugyanis dobta a sci-fit, és inkább egyéb projektjeire fókuszál.

- A 20th Century Fox 3D-s filmet tervez készíteni a Walking with Dinosaurs című minisorozat alapján. A filmben élőszereplős és animációs részek is lesznek.

- Az Image Entertainment szerezte meg a Hilary Swank főszereplésével készült The Resident forgalmazási jogait, és valamikor jövőre tervezik bemutatni a filmet. Swank egy csinos fiatal doktornőt alakít, aki miután elválik férjétől, Brooklynba költözik. Azonban új élete túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, és bizonyos jelek arra utalnak, hogy nincs egyedül a lakásban.

- Michael J. Bassett hivatalosan is bejelentette, hogy ő fogja írni és rendezni a Silent Hill 2. részét, mely a Silent Hill: Revelation 3D címet kapta. Hozzátette, hogy a film sötétebb hangvételű lesz elődjénél, és mindenki halálra fog rémülni rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr104840146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.11.11. 10:52:55

Silent Hill 3. részét? Nem inkább 2. részét? :)
süti beállítások módosítása