Azután (Hereafter)

Címkék: hereafter

2010.11.10. 18:44

Egy hozzánk közelálló ember halálánál csak egy valami megrázóbb: szembesülni saját halandóságunkkal. A világ három pontján három emberrel ugyanaz történik - még ha a részletek különbözőek is. George (Matt Damon) gyári munkás Amerikában, és különös kapcsolata van a túlvilággal. A világ másik részén Marie (Cécile de France), a francia újságíró majdnem meghal, és attól kezdve az életre is egészen másképp néz. Marcus, a londoni iskolás fiú elveszíti azt, akit a legjobban szeretett - és emiatt tele van kérdésekkel, amelyekre nem találja a választ. Mindhárman az igazságot keresik. A sorsuk egyre közelebb sodorja őket egymáshoz - egészen a döntő találkozásig, amikor alapjaiban forgatja fel a világukat az, ami - talán - az élet után vár mindannyiunkra.

Clint Eastwood ismét egy nem hétköznapi témához nyúlt: a két alkalommal is Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró történetéből készített egy izgalmas, misztikus, különleges hangulatú filmet Matt Damonnal a főszerepben. A film nemzetközi stábja Párizsban, Londonban, Hawaiin és San Franciscoban forgatott. A film zenéje ezúttal is a rendező nevét jegyzi.

Hazai mozipremier: 2011. január 27. Forgalmazza: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr604840141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása