Hírek röviden 11.07.

Címkék: hírekröviden

2010.11.07. 13:10

- David Duchovny a TVmagnek adott interjújába elmondta, hogy már készül az X-akták 3 forgatókönyve, bár a Fox még hezitál egy kicsit, mielőtt zöld jelzést adnának a projektnek, mert a 2. résszel nem voltak maradéktalanul elégedettek. Duchovny abban látja elsősorban a hibát, hogy a Hinni akaroknál túlzottan eltávolodtak az írók a sorozat gyökereitől, de a színész szerint a 3. rész maximálisan ki fogja elégíteni a rajongók igényeit.

- A The Weinstein Company forgalmazásában fog elkészülni az Apollo 18 című film, melynek producere Timur Bekmambetov lesz, a rendezői posztot pedig Trevor Caewood tölti be. A film alapját egy Hold expedíció résztvevői által készített videó adja, melyből kiderül, hogy más bolygón is van élet, valamint az is, hogy a NASA miért titkolta éveken át a bizonyítékokat.

- Pénteken 66 éves korában elhunyt Jill Clayburgh színésznő, aki a '70-80-as években robbant be a köztudatba erős, független női karakterek megformálásával. A színésznőt novemberben a Szerelem és más drogok (Love and Other Drugs) illetve májusban a Bridesmaids című vígjázékban láthatjuk majd utoljára.

- Scarlett Johansson lesz a Cameron Crowe rendezésében készülő We Bought a Zoo női főszereplője. Scarlett Amy Adams, Mary Elizabeth Winstead és Rachel McAdams elől nyerte meg a szerepet, és Matt Damon oldalán domboríthat majd. A film Benjamin Mee igaz története alapján készül, aki feleségével spórolt pénzükön megvett egy romos állatkertet, amelyet ők kezdtek el felújítani. A férfinak ráadásul agydaganatos feleségét is ápolnia kellett.

- Megérkezett az első promókép a Star Trek 2-höz, amely 2012. június 29-én kerül a mozikba.

http://img6.indafoto.hu/10/9/105239_93afab528f766cb76bb911671b0f98c4/9910441_604994920886a6f788e7e701d2daf4da_l.jpg

- Jenna Fischer (Office, Jégi dicsőségünk) és Topher Grace lesznek a The Giant Mechanical Man főszereplői, melynek forgatása még ebben a hónapban megkezdődik Detroitban. A romantikus vígjáték egy utcai művészről (Chris Messina) és egy csendes állatkerti dolgozóról (Jenna Fischer) szól, aki beleszeret a férfiba, bár nővére (Malin Akerman) arra biztatja, hogy kezdjen el randizni egy nagyképű szónokkal (Topher Grace).

- Kyra Sedgwick is csatlakozott a Man on a Ledge stábjához Sam Worthington, Jamie Bell, Elizabeth Banks, Edward Burns és Anthony Mackie mellé, de azt egyelőre nem tudni, hogy kit fog alakítani.

- 127 Hours- Featurette

- Aranyhaj és a nagy gubanc (Tangled)- Featurette

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr414840113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása