Hírek röviden 11.06.

Címkék: hírekröviden

2010.11.06. 08:08

- A horrorlegenda John Carpenter lesz a The Hell Within című horror producere, melyet Dennison Ramalho fog rendezni. A film egy nőről szól, aki azért utazik el egy brazil dzsungelbe, hogy megmentsen egy kislányt, ám odaérve rádöbben, hogy a lány csak csali volt.

- Zach Efron lehet az Akira című film főszereplője, mely az 1988-as kultikus anime alapján fog készülni Albert és Allen Hughes rendezésében. A történet a III. világháború utáni Tokióban játszódik, ahol terroristák és gengszterek tartják rettegésben az embereket, de két gyerekkori barát eltökéli, hogy megszöknek innen.

- Ice Cube ismét David O. Russell rendezővel dolgozhat együtt, ugyanis a páros egy franchise-t tervez elindítani, melyben Ice Cube egy álruhás nyomozót játszana, és a film a Clint Eastwood féle Piszkos Harry stílusában készülne el.

- Jeremy Renner alakíthatja Snake Plissken karakterét a Menekülés New Yorkból (Escape from New York) remake-ben. A filmet Breck Eisner fogja rendezni.

- Gary Ross fogja rendezni a The Hunger Games című filmet, melyben egy alternatív Amerika jelenik meg, ahol az ország 12 kerületre oszlik, és mindegyik magát irányítja. Minden kerületnek ki kell választani egy tinédzser lányt és egy fiút, akik életre-halálra megküzdenek egymással a tévében.

- Bár felmerültek ilyen pletykák, Matthew Vaughnék cáfolták, hogy Küklopsz karaktere fel fog tűnni az X-Men: First Classben.

- Steve Pink (Hot Tub Time Machine) fogja rendezni a The Toxic Avenger című horror remake-jét, ráadásul a forgatókönyvet is ő fogja írni Daniel C. Mitchell-lel. A film egy Melvin nevű iskolai gondnokról szól, akit egy nap belelöknek egy kiömlött méreganyagba, aminek hatására átváltozik egy ronda, ám erős lénnyé, és elhatározza, hogy megtisztítja New Jersey utcáit a bűntől.

- Zack Snyder az Empire-nek adott interjújában megerősítette, hogy Zod karaktere nem fog feltűnni a készülő új Superman filmben, és azt is megemlítette, hogy a film visszatérés lesz a gyökerekhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr754840102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása