Hírek röviden 11.05

Címkék: hírekröviden

2010.11.05. 14:30

- Philipp Stölzl rendezésében és A.E. Amel forgatókönyve alapján fog elkészülni a The Expatriate című thriller, melyhez Aaron Eckhart szerződött le a főszerepre.

Aaron Eckhart egy CIA ügynököt fog alakítani, aki megpróbálja rendbehozni kapcsolatát a 15 éves lányával. Munkát vállal Belgiumban, mint biztonsági tanácsadó, ám mikor megérkezik a munkahelyére a cég már nem létezik, és kiderül, hogy asszisztense egy gyilkos, aki az életére tör. Ezért az apának és lányának menekülnie kell, viszont sötét titkok kerülnek elő a férfi múltjából.

A forgatás a jövő év elején kezdődik, Belgiumban és Montrealban.

- A Deadline információi szerint Tim Burton áprilisban kezdi el forgatni Johnny Depp főszereplésével a Dark Shadows című nagyjátékfilmet a Warner Bros. Pictures égisze alatt. A forgatókönyvet Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) készíti az 1966 és '71 közt futó TV-sorozat alapján.

Depp egyébként egy Barnabas Collins nevű vámpírt fog alakítani.

A cikkben arról is szó esett, hogy Depp valószínűleg így nem tudja vállani a Kathryn Bigelow rendezésében készülő, Triple Frontier című filmbeli szerepét.

- Ben Stiller az MTV-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a Zoolander 2 forgatókönyve már elkészült, és dolgoznak rajta, hogy 2011-ben megkezdődhessen a forgatás.

- Decembertől forog Marc Webb új Pókember filmje, melyhez újabb szereplők csatlakoztak Andrew Garfield (Peter Parker), Emma Stone (Gwen Stacy) és Rhys Ifans (Lizard) mellé. Ben bácsit Martin Sheen, míg nagy valószínűséggel May nénit Sally Field fogja alakítani és ami fontos még, hogy Mary Jane nem fog feltűnni az alkotásban.

- A Fox News beszámolója szerint eldőlt, hogy nem James Cameron fogja rendezni az Angelina Jolie főszereplésével készülő Cleopatra-t, ugyanis mint ismert az Avatar második és harmadik részével lesz elfoglalva Cameron a közeljövőben.

- Uwe Boll elkészíti a A király nevében (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale) folytatását, melyben Dolph Lundgren és Natassia Malthe is látható lesz.

- Mark Bomback (Száguldó bomba) forgatókönyve alapján fog elkészülni a Shadow Divers című film a Fox 2000 égisze és Scott Free felügyelete alatt.

A produkció Robert Kurson - Shadow Divers: The True Adventure of Two Americans Who Discovered Hitler's Lost Sub című regénye alapján fog megvalósulni, melyben két búvár egy elsüllyedt német tengeralattjáróra bukkan New Yersey partjainál.

- A Daily Mail Online értesülései szerint Judi Dench fel fog tűnni egy cameo szerep erejéig a Rob Marshall rendezésében készülő Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken-ben (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

- Betty White tegnap este megerősítette, hogy nem lesz jelen a Men in Black III-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr594840097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása