Hírek estére 11.04.

Címkék: hírekröviden

2010.11.04. 20:27

- Miután David O. Russell dobta a Büszkeség és balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice and Zombies) rendezését, Mike White tűnik a legesélyesebbnek a feladatra, aki eddig még csak egy filmet rendezett, a 2007-es Year of the Dogot, de forgatókönyvíróként ő jegyzi a Nacho Librét és a Rocksulit is.

- John Hamburg a Spancserek (I Love You, Man) író-rendezője új vígjátékot tervez, melyben egy egymástól elidegenedett apa és fia lesznek a főszereplők, akik miután mindketten elválnak, lakótársak lesznek, és együtt vetik bele magukat a randizás világába.

- Brad Pittet kirakták a Lost City of Z című film stábjából, miután összeveszett a Paramounttal. A film egyébként a legendás El Dorado kereséséről fog szólni, és Brad Percy Fawcett tábornokot, az expedíció vezetőjét alakította volna, aki csapatával Brazília erdeiben keresi El Doradót, de végül nyomuk vész.

- A Screen Daily megerősítette, hogy Stephen Sommers fogja rendezni az Odd Thomas című filmet, melynek alapját Dean R. Koontz regénye képezi. A történet középpontjában egy olyan férfi áll, aki látja a halottakat, és bár beszélni nem tud velük, igyekszik segíteni nekik problémáik megoldásában.

- Az MGM tudatta, hogy mivel sikerült talpra állniuk, a következő két évben elkészítik a 23. Bond mozit, amelyet így 2012 novemberében láthatunk majd a mozikban, és a továbbiakban minden második évben kijön majd egy új 007-es film.

- Bár korábban úgy tűnt, hogy Tom Hardy egy gonosztevőt fog alakítani a The Dark Knight Risesban, a legújabb hírek arról szólnak, hogy Harvey Bullock nyomozó szerepében fog feltűnni a színész. A karakter a képregényekben egy borostás, láncdohányos, öntörvényű alak.

- Megaagy (Megamind) színfalak mögötti videó

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr894840089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.11.04. 21:06:09

De örülök a Bond 23.-nak,2012. messze van...
süti beállítások módosítása