Hírek röviden 10.22

Címkék: hírekröviden

2010.10.22. 15:00

- A korábbi bejelentés ellenére mégsem szerepel Mel Gibson a Másnaposok című vígjáték folytatásában, ugyanis a színészt kiutálták a stábból.

- A Jackass 3D-t hamarosan a magyar mozik is bemutatják.

Robert Downey Jr. to produce and possibly star in Emergency!- A Columbia Pictures szerezte meg Neil Strauss Emergency: This Book Will Save Your Life című könyvének megfilmesítési jogait, míg a produkció Doug Belgrad és Matthew Tolmach - a Columbia Pictures elnökei - bejelentéséből kiderült, hogy Robert Downey Jr., Susan Downey és Michael DeLuca felügyelete alatt fog elkészülni Allan Loeb (Wall Street: Money Never Sleeps) forgatókönyve alapján.

Neil Strauss könyvében igazi túlélővé képzi magát. Utazását mutatja be egy veszélyes világban, ahol többek között megtanul pontosan lőni, és elsajátítja azokat a módszereket, amik segítségével életben maradhat a vadonban és megmentheti szerettei életét.

A főszerepet valószínű, hogy Downey Jr. fogja eljátszani.

- Peter Jackson rendező megerősítette a hírt, miszerint Angliába költözhet A hobbit forgatása és úgy hírlik, hogy azt a stúdiót bérlik majd ki munkálatokra, amiben a Harry Potter is készült. A WB képviselői jövő héten kezdik meg az 500 millió dolláros film elköltöztetését Új-Zélandról. A forgatás pedig jövő februárban kezdődhet.

Itt pedig a nyilvánosságra hozott szereplők, hogy ki-kit fog alakítani: Martin Freeman – Bilbo Baggins, Richard Armitage - Thorin Oakenshield, Aidan Turner - Kili, Rob Kazinsky – Fili, Graham McTavish – Dwalin, John Callen – Oin, Stephen Hunter – Bombur, Mark Hadlow – Dori, Peter Hambleton – Gloin

The Bourne Legacy will leave an opening for Jason Bourne's return- Pár nappal ezelőtt volt arról szó, hogy Matt Damon nem fog visszatérni a negyedik Bourne filmbe - mely a The Bourne Legacy címet viseli - ám a film sztorija attól még engedni, hogy Damon, azaz Jason Bourne visszatérhessen a jövőben.

A Deadline infói szerint az új mozi jobban fog koncentrálni a Treadstone szupertitkos program működése mögött álló vállalatra és több új karaktert is megismerhetünk, akik bővíteni fogják a sorozat mitológiáját. Az új főszereplő, aki korábban szintén Treadstone ügynök volt hasonló tapasztalatokkal fog rendelkezni mint Jason Bourne. Ez az új történet ott fog folytatódni, ahol az eredeti trilógia véget ért.

- Deadline tájékoztatása szerint a Mandate Pictures szerezte meg a Universal Pictures elől a The Day of the Triffids (A Triffidek Napja) című sci-fi-fantasy feldolgozásának jogait, mely Sam Raimi felügyelete alatt, és elképzelhető, hogy a rendezésében fog elkészülni.

Raimi mellett Robert G. Tapert, Don Murphy, Susan Montford és Mark Gordon is jelen lesz producerként.

Az elmúlt hónapban, mikor először lehetett hallani a projektről, akkor úgy volt, hogy a film 3D-s technológiával fog elkészülni, ám a Deadline ezt nem jelezte legújabb cikkjében.

Az 1963-ban készült klasszikus filmnek John Wyndham 1951-es regénye adja az alapját, melyben egy meteorzápor miatt a világnépesség 99.9 százaléka megvakul. A meteorok miatt agresszív húsevő növények szabadulnak el, amik megtámadják a látásukat elveszítő embereket.

- Dakota Fanning főszereplésével fog elkészülni a Summit Entertainment berkein belül készülő, If I Stay című természetfeletti thriller, melynek Gayle Forman regénye adja az alapját, mely 2009. áprilisában jelent meg. A produkció a brazil származású Heitor Dhalia rendezésében fog elkészülni Shauna Cross forgatókönyve alapján.

Korábban egyébként Catherine Hardwicke (Twilight) neve merült fel a rendezői teendőkkel kapcsolatban, ám ő a Piroskát (Red Riding Hood) választotta.

A film egy fiatal nőről fog szólni aki miután autóbalesetet szenved, kóma közben egy testen kívüli élmény részese lesz.

M. Night Shyamalan to helm One Thousand A. E.- Az Overbrook Entertainment égisze alatt fog megvalósulni az M. Night Shyamalan (Az utolsó léghajlító, Ördög) rendezésében készülő One Thousand A.E. című sci-fi, melynek a forgatókönyvét Garry Whitta (Éli könyve) jegyzi.

Az Overbrook egyébként Will Smith, James Lassiter, Ken Stovitz és Smith feleségének, Jada Pinkett Smith produkciós cége. További információ a projekttel kapcsolatban - ami gondolom nem meglepetés - hogy, Will Smith fia, Jaden Smith (A karate kölyök, A boldogság nyomában) lesz a film főszereplője.

- Meg Ryan, Curtis 50 Cent Jackson, John Lithgow, Joe Anderson, Kevin Zegars, Anthony Anderson, Esai Morales és Kat Dennings lesz a BCDF Pictures berkein belül, Chris Rossi saját forgatókönyve alapján rendezett Lives of the Saints című drámájának főszereplője.

A forgatás november 13-án kezdődik Los Angelesben.

- Még februárban érkezett az infó, miszerint remakelik a Philip K. Dick novella alapján készült Total Recall – Az emlékmás című filmet.

Heat Vision Blog szerint Colin Farrell, Michael Fassbender és Tom Hardy esélyes a Len Wiseman rendezésében készülő újrának főszerepére.

Az eredeti film története: A XXI. században vagyunk. Doug Quaid-et olyan különleges eljárásnak vetik alá, amellyel a férfi emlékeit összekuszálják. Így akarják megakadályozni, hogy emlékezzen arra, amire nem kellene. Egy napon azonban Quaid mégis ráébred arra, hogy ki is ő valójában. Ez a felismerés arra készteti, hogy a Marsra utazzon és ott felvegye a harcot egy kíméletlen gengszterrel, aki romba döntötte életét. A bolygóra érve azonnal feltűnik neki, hogy a bűnöző is felkészült már érkezésére. Quaid-nek rá kell jönnie arra, hogy senkiben sem bízhat, mert szinte mindenki az életére tör. Menekülnie kéne, de a bosszú visszatartja és felveszi a harcot a kegyetlen gonosztevővel...

- Téa Leoni is a Tower Heist stábjában Ben Stiller, Eddie Murphy, Alan Alda, Gabourey Sidibe és Michael Peña után.

A produkciót Brett Ratner novemberben kezdi el forgatni New Yorkban, Ted Griffin, Noah Baumbach és Jeff Nathanson forgatókönyve alapján.

A sztori egy felhőkarcolóban lezajló rablásról szól.

- Black Swan hivatalos honlapja (katt a képre)

Black Swan hivatalos honlapja (katt a képre)

- A Heat Vision riportja szerint a DreamWorks Animation és Guillermo del Toro fogják elkészíteni Rodrigo Blaas rajzfilmkészítő díjnyertes rövidfilmjének az Alma-nak egész estés változatát.

Rodrigo Blaas nevével a Némó nyomában és a Jégkorszaknál találkozhattunk, ám ez a projekt lesz rendezői debütálása, melyet saját forgatókönyve alapján fog elkészíteni.

Az Alma középpontjában egy fiatal lány áll, aki egy elvarázsolt játékboltban találja magát gyönyörű  babák között, köztük az egyik úgy néz ki, mint ő.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr54839992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása