Hírek röviden 10.20

Címkék: hírekröviden

2010.10.21. 06:05

2010. október 21., csütörtöktől a mozikban:

  1. Tolvajok városa (The Town)
  2. Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2)
  3. Alfa és Omega 3D (Alpha and Omega)
  4. Sejtcserés támadás (The Switch)
  5. Lourdes (Lourdes)
  6. Soul Kitchen (Soul Kitchen)
  7. Szemekbe zárt titkok (El secreto de sus ojos)
  8. Minden rendben lesz (Alting bliver godt igen / Everything Will be Fine)

- Száguldó bomba színfalak mögötti videó - melyben megszólal Tony Scott rendező illetve a produkció főszereplői. (videó)

- A Vulture jelentése szerint Johnny Depp (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) szeretné az 1934-ben bemutatott, A cingár férfi (The Thin Man) című krimi főszerepét eljátszani, Rob Marshall-ra viszont rendezőként számítana.

Az eredeti alkotás hivatalos tartalma: A fiatal Dorothy Wynant felkéri a kezdő nyomozót, Nick Charles-t, hogy tisztázza édesapját, akit egy gyilkossági ügy első számú gyanúsítottjának tartanak. Bár Dorothy nagyon aggódik, hogy az apja bűnös, mégis leplezni próbálja aggályait Nick előtt. Nora, Nick felesége próbálja meggyőzni férjét, hogy vállalja el az ügyet. Nick csak akkor mond igent, mikor látja, hogy Guild hadnagy rossz nyomon jár az ügyben. Nick, hogy kibogozza a kusza szálakat, meghívja Guild hadnagyot és a gyanúsítottakat vacsorázni...

- A The Los Angeles Times információi szerint az Elrabolva (Taken) rendezője Pierre Morel fogja levezényelni a Universal Pictures számára az Ouija táblás játék alapján készülő mozifilmet Adam Horowitz (Lost) és Edward Kitsiswere (Tron Legacy) forgatókönyve alapján.

Amit tudni érdemes, hogy olyasmi lesz a mozi, mint A nemzet aranya (National Treasure). Ja, és Michael Bay felügyelete alatt fog megvalósulni az alkotás.

- AZUTÁN lett a HEREAFTER magyar címe.

- Megaagy (Megamind) Exclusive Clip - Right Into My Trap

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr504839982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása