Hírek estére 10.20

Címkék: hírekröviden

2010.10.20. 18:47

- December 21-én jelenik meg az amerikai boltok polcain a Salt (Salt ügynök) Blu-ray-en és DVD-n.

- Úgy néz ki, hogy  Sigourney Weaver visszatér Dr. Grace Augustine-ként a 2014-ben érkező Avatar 2-be, mely a Pandora óceánjaiban fog játszódni.

A színésznő azt nyilatkozta, hogy mivel nem láttuk őt meghalni a vásznon bármi történhetett vele, amit James Cameron meglepetésnek szán a következő részbe.

- James Cameron a Titanic után 2012-ig 3D verzióba konvertálja a Terminátor 2 - Az ítélet napját is.

- A Vulture-nek adott interjújában Hugh Jackman megerősítette, hogy Darren Aronofsky fogja rendezni a Wolverine második részét.

- A The Wrap értesülése szerint Jonathan Demme és Matt Reeves esélyes a Büszkeség és balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice, the zombies) című Jane Austen - Seth Grahame-Smith féle regény moziverziója rendezői posztjára, ám tegnap még David Slade (The Twilight Saga: Eclipse) volt terítéken.

- A Deadline infói szerint már 2011. augusztusában az amerikai mozikba kerülhet a Piranha folytatása Piranha 3DD címmel, melynek a forgatókönyve négy hét alatt készül el Patrick Melton és Marcus Dunstan (Saw 3D) tollából. A rendezői teendőket Alexandre Aja helyett John Gulager (Feast) vállalta magára.

- A The Playlist információi szerint Mark Wahlberg-nek ajánlották fel az 1994-es képregényfilm, A holló (The Crow) remake-jének főszerepét.

A rendező Stephen Norrington (Penge) lesz, míg a forgatókönyvet Nick Cave (Az ajánlat) írta.

- A Magnolia Pictures 2011. februárjában fogja bemutatni a Brad Anderson rendezésében és Hayden Christensen főszereplésével készült Vanishing on 7th Street című apokaliptikus thrillert.

- Kathryn Hahn is a Wanderlust stábjában. Korábban Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Malin Akerman, Alan Alda és Michaela Watkins szerződött le a vígjátékhoz.

A történet középpontjában egy házaspár (Jennifer Aniston és Paul Rudd) áll, akik New York City terhei elől menekülnek, majd egy hippi közösségben találják magukat.

Ken Marino forgatókönyve alapján a produkció David Wain rendezésében fog elkészülni.

- Sandra Bullock lesz a Warner Bros. berkein belül és Anne Fletcher (Nász-Ajánlat) rendezésében készülő egyenlőre cím nélkül futó dráma főszereplője, melynek Pamela Falk és Michael Ellis írta a forgatókönyvét.

Ezenkívül a színésznő szerepelni fog a Jonathan Safran 2005-ös Extremely Loud and Incredibly Close (Rém hangosan és irtó közel) című regénynek filmes adaptációjában, melyet Stephen Daldry fog levezényleni Eric Roth forgatókönyve alapján, és esélyes Alfonso Cuarón Gravity sci-fijének főszerepére is.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr174839977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása