Hírek estére 10.16

Címkék: hírek

2010.10.16. 18:05

- Paul Verhoeven következő filmje az Eternal lesz, melynek forgatókönyvet David Loughery írta, és ezt dolgozta át egy kicsit Richard D'Ovidio. A történet egy férfiről szól, aki próbál leszokni az alkoholról, és egyik este megment egy nőt, aki le akar ugrani a Golden Gate hídról. Miután lefekszenek a nővel, a férfi azt hiszi, hogy felesége tudomást szerez a dologról, de a magánnyomozó által készített képeken csak annyi látszik, hogy a férfi egymagában iszik. Hamarosan rájön, hogy a nő egyfajta démon, aki a lelkére vadászik.

- Christopher Walken, Mia Farrow és Selma Blair lesznek a Todd Solondz rendezésében készülő Dark Horse főszereplői. A történetben egy harmincas éveiben járó férfit (Jordan Gelber) ismerhetünk meg, aki a szüleivel él, és az apja vállalatánál dolgozik. Rátalál a tökéletesnek tűnő nőre (Selma Blair), és mindent megtesz, hogy lemossa magáról a család fekete bárányának szerepét.

- A Sony két gyerekszereplőt is keres a Pókemberhez: a kis Peter Parkert, valamint Dr. Curt Connors, vagyis a Gyík karakterének fiát.

- John Magaro, Jack Huston és Will Brill lesznek David Chase (Maffiózók) első filmjének a főszereplői. Az egyelőre cím nélkül futó projekt a '60-as években játszódik, és sok zenét is hallhatunk majd benne.

J.J. Abrams producing Infinitely Polar Bear, which is not about polar bears- J.J Abrams (Star Trek, Alias, Lost) lesz az Infinitely Polar Bear című film producere, amely Maya Forbes (a Szörnyek az űrlények ellen forgatókönyvírója) első filmje lesz rendezőként. A történet középpontjában egy férfi áll, aki betegsége miatt nem tud gondoskodni két lányáról, és felesége hamarosan elhagyja őt. A férfi igyekszik összeszedni magát, hogy elnyerje felesége és gyerekei bocsánatát.

- A New Line, a Warner és az MGM közös közleményben tudatta, hogy 2011 februárjában végre tényleg elkezdődnek a Hobbit forgatási munkálatai, és Peter Jackson fogja rendezni.

- Zack Snyder elmondta, hogy az új Superman film a híres hős kezdeti éveire fókuszál, így nem egy remake lesz, és nem is valamelyik képregény alapján fog készülni, sőt, az eddigi filmekkel sem fog kapcsolatban állni.

- Az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozatból ismert Johnny Galecki is csatlakozott Andrew Niccol készülő filmjének stábjához, mely korábban Im.mortal címen futott. Johnny Justin Timberlake karakterének a legjobb barátját fogja alakítani. Rajtuk kívül Olivia Wilde, Cilian Murphy és Amanda Sexfried is feltűnnek majd a filmben.

- Aranyhaj és a nagy gubanc karaktervideó (Pub Thugs)

- 127 Hours hivatalos honlapja (katt a képre)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr604839954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása