Hírek röviden 10.15

Címkék: hírekröviden

2010.10.15. 06:00

Jessica Lange takes The Vow- Kétszeres akadémiai díj-nyertes Jessica Lange és Sam Neill csatlakoztak a Screen Gems és Spyglass Entertainment berkein belül készülő The Vow című romantikus filmhez, mely Michael Sucsy rendezésében készül Rachel McAdams, Channing Tatum és Scott Speedman főszereplésével.

A produkció igaz történet alapján készül, mely szerint egy házaspár, Kim  és Krickitt Carpenter autóbalesetet szenved. A feleség kómába esik, akit férje ápol ezalatt. Amikor a nő felébred, a házasságával kapcsolatban semmire sem emlékszik, tehát férj megpróbálja újra megnyerni a szívét.

Antonio Banderas starring in Black Gold- A Deadline New York tájékoztatása szerint Antonio Banderas, Mark Strong, Freida Pinto, Tahar Rahim, Riz Ahmed és Liya Kebede főszereplésével fog elkészülni Jean-Jacques Annaud rendezésében és Menno Meyjes forgatókönyve alapján a Black Gold című dráma.

A film sztorija az 1930-as években játszódik amikoris, Szaúd-Arábia egyes részein először fedezik fel az olajat. A történet versengő arab törzsekre és egy olyan fiatal uralkodóra irányul, akinek sikerül egyesítenie ezeket a háborúzó királyságokat.

Noomi Rapace starring in The Last Voyage of Demeter- Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo) írt alá Ben Kingsley mellé a Stefan Ruzowitzky (The Counterfeiters) rendezésében és Bragi F. Schut forgatókönyve alapján készülő The Last Voyage of Demeter című horror-thrillerhez, melyben Drakula koporsóját szállítják Erdélyből Angliába a Demeter nevű hajón.

A legenda úgy szól, hogy amikor a hajó megérkezett a kikötőbe, nem találtak túlélőket a fedélzeten. Rapace egy potyautast fog alakítani a filmben, míg Kingsley szerepe egyenlőre ismeretlen.

A produkció Mike Medavoy és Arnold Messer (Shutter Island), azaz a Phoenix Pictures felügyelete alatt fog megvalósulni.

- A Bloody-Disgusting riportja szerint Betty White és - ahogy azt megírtam a tegnapi híreknél - a The Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger tűnhet fel egy cameo szerep erejéig a Men in Black III-ban.

A Barry Sonnenfeld rendezésében Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Sacha Baron Cohen, Jemaine Clement, Emma Thompson, Gemma Arterton és Alec Baldwin főszereplésével készült alkotást 2012. május 25-én küldi az amerikai filmszínházakba a Columbia Pictures (Sony).

- A Vulture infói szerint a Paramount Pictures a folytatását tervezi az 1986-os Top Gun című repülős kasszasikerének, melyben Tom Cruise játszotta a főszerepet.

Az Oscar-díjas Christopher McQuarrie fogja írni a forgatókönyvet, melyben Tom Cruise is kap egy kisebb szerepet.

A stúdió ajánlatot tett Tony Scott rendezőnek és Jerry Bruckheimer producernek

- Újabb hivatalos Sikoly 4 (Scream 4) fotó, melyen David Arquette, Courteney Cox és Neve Campbell látható

- Újabb hivatalos Sikoly 4 (Scream 4) fotó, melyen David Arquette, Courteney Cox és Neve Campbell látható

- Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 banner

New Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Banner

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr914839941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása