Hírek este 10.15

Címkék: hírekröviden

2010.10.15. 17:33

- Mark Osborne (Kung Fu Panda) rendezésében fog elkészülni 3D-ben Antoine de Saint-Exupery 1943-as A kis herceg (The Little Prince) című műve alapján az animációs moziváltozat, melyet 2014-re ígérnek. A produkciót $62.4 millió dollárból próbálják tető alá hozni.

A könyv hivatalos tartalma: A gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló mese A KIS HERCEG a második világháborúban életét vesztett, ma már klasszikusnak számító francia író remekműve. Története úgy indul, mint minden Saint-Exupéry-regény, egy repülőkalanddal, de ezúttal a bonyodalom nem a valóságban, hanem a költői képzelet világában folytatódik. Egy kisfiú jelenik meg a szerencsétlenül járt pilóta mellett a Szahara magányában, egy kisfiú egy másik bolygóról. S vele együtt feltündököl egy másik világ is, amelynek embersége, tisztasága, szépsége sajnos már csak a költészetben létezik. És Saint-Exupéry úgy beszéli el kis hercege történetét a maga icipici bolygóján, hogy mindnyájan fájdalmasan megáhítjuk azt az igazabb bolygót, és szívünkbe zárjuk az emberségében nagy kis herceget. A világszerte ismert, megrendítően szép mesét az író eredeti rajzai díszítik.

- Sigourney Weaver után Robert De Niro szerződött le a Rodrigo Cortés (Buried) rendezésében készülő Red Lights című thrillerhez, melyben Weaver egy para-pszichológust fog megformálni, aki megpróbál leleplezni egy nagyon jó hírű, 30 év után a reflektorfénybe visszatérő médiumot (Robert De Niro).

- Ahogy azt már korábban megírtam Angelina Jolie lesz a Stacy Schiff-féle Cleopatra: A Life című regény adaptációjának főszereplője, melyhez a Sony szeretné megszerezni James Cameron-t, hogy megrendezze a Cleopatra című filmet.

A regény adaptációjának forgatókönyvét Brian Helgeland jelenleg is írja.

- A Walt Disney Pictures 2011 december 25-én mutatja be az új Muppet-filmet, The Muppets címmel. A produkciót Jason Segel  és Nicholas Stoller forgatókönyve alapján James Bobin (Flight Of The Conchords  c. sorozat) fogja rendezni. Segel alakíthatja majd az egyik főszereplőt, egy Gary nevű fickót, akinek legjobb barátja Walter, a maci Muppet. Az Entertainment Weekly mai információ szerint, Amy Adams is leszerződött a produkcióhoz.

Időközben kiderült, hogy Chris Cooper (The Town) és Rashida Jones (I Love You, Man) is aláírt a filmhez.

- Vanessa Hudgens is aláírt az Utazás a Föld középpontja felé folytatásához, mely a Journey 2: The Mysterious Island címet viseli. Hudgens, Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Anita Briem és Michael Caine mellé lépett fel a fedélzetre.

A filmben Josh Hutcherson ismét Sean Anderson bőrébe bújhat, aki arra kényszerül, hogy édesanyjával eltűnt nagyapja után kutassanak egy mitikus és szörnyekkel teli szigeten.

Michael Caine a Josh Hutcherson karakterének (Sean Anderson) a nagyapját fogja alakítani.

A szkript nem fogja szorosan követni Jules Verne: The Mysterious Island (azaz, Verne Gyula - A rejtelmes sziget) című könyvét.

A forgatás a tervek szerint október végén kezdődik Hawaii-on és Észak-Carolinában.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr984839944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása