Ízek, premierek, barátok

Címkék: hírek eatpraylove

2010.10.14. 01:05

Julia Roberts India és Bali után most Európában utazik. Ízek, imák, szerelmek (Eat Pray Love, hazai bemutató: október 14.) című új filmje londoni és római premierjén is szermélyesen üdvözölte az ő és a film tiszteletére összegyűlő rajongókat. Az Ízek, imák, szerelmek egy önmagát kereső nő története, aki végül felrúgja addigi életét, és világ körüli útra indul: egy éven át tartó kóborlása során Olaszországot, Indiát és Balit ejti útba, és közben sok mindent megismer és kipróbál, amire otthon biztosan nem lett volna esélye. És ez ugyanígy volt Julia Roberts-szel a forgatás során.

– Azért is volt csodás élmény a film elkészítése – nyilatkozta a szerda esti londoni gálapremieren az Oscar-díjas színésznő –, mert a munka öt hónapja során végig velem volt a férjem és a gyerekek. De legalább ekkora öröm volt mindaz az új, amivel útközben találkoztam. Eddig is sejtettem, de ez a feladat segített benne, hogy már biztos legyek benne: a filmcsinálás egyik legfontosabb része, hogy a forgatás során nagyon jó barátokat lehet szerezni. forrás: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr304839816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása