Hírek estére 10.14

Címkék: hírek

2010.10.14. 20:08

- Greta Gerwig és Adam Brody lesznek a Damsels in Distress című film főszereplői, melyet Whit Stillman fog rendezni. A film egy csapat divat őrült főiskolás lányról fog szólni, akik beveszik maguk közé Great Gerwig karakterét. A lánynak udvarol egy srác (Adam Brody), de a többiek megkérdőjelezik a fiú szándékait.

- James Franco szerezte meg szerezte meg D.J. Waldie Holy Land című emlékiratainak megfilmesítési jogait. Waldie arról ír könyvében, hogy milyen volt az '50-es években Lakewoodban felnőni, amikor az emberek között felosztották a földeket, és mindenki hasonló házakban lakott.

- Olympia Dukakis, Virginia Madsen, Aidan Quinn és Zosia Mamet lesznek a The Art of Love című film főszereplői. Dukakis és Madsen karaktere ókori görög istennők leszármazottja lesz, akik egy művészeti boltban dolgoznak, melyet Virginia karakterének férje (Quinn) vezet. Tinédzser lányuk, Rhea (Mamet) beleszeret egy srácba, és elkezdi kifejleszteni saját varázslatos képességeit. A forgatás a héten kezdődik Woodstockban.

- A Lionsgate szerezte meg a Happytime Murders című thriller-vígjáték forgalmazási jogait. A film egy olyan világban játszódik, ahol emberek és bábok is élnek, de a bábokat alsóbb rendű polgárokként kezelik. Miután valaki elkezdi gyilkolni őket, egy volt nyomozó, aki már magándetektívként dolgozik, összeáll régi ember társával, és együtt erednek a bűntény nyomába.

- Aron Warner, a Shrek producere szerezte meg a The Walls of the Universe című könyv megfilmesítési jogait. A film egy Jack Rayburn nevű tinédzserről szól, aki rájön, hogy egy párhuzamos világban él egy hasonmása, John Prime, aki helyet akar vele cserélni.

- A Warner egy-két héten belül fogja bejelenteni, hogy Új-Zélandon fogják-e forgatni a Hobbitot, vagy új helyszínt keresnek.

- Joe Carnahan fogja rendezni az Umbra című filmet, és a forgatókönyvet is újraírja. A film egy üzletemberről szól, aki egy titokzatos csomagot talál a postaládájában. Ezzel hamarosan belekeveredik egy titkos állami ügynökség összeesküvéseibe. Miközben az életéért küzd, próbálja összerakni a nyomokat, és rájön, hogy akaratán kívül, de kapcsolatban áll az ügynökséggel.

- Mark Wahlberg lehet a Ted című vígjáték főszereplője, melyet a Family Guy atyja, Seth MacFarlane fog rendezni. A film egy 33 éves férfiről szól, akinek életre kelt Teddy mackója jelentősen megnehezíti barátnőjével való kapcsolatát. A filmben egy homoszexuális rasszista férfi, egy őrült nő és egy zsidónak látszó antiszemita is fel fog tűnni.

- Vince Vaughn és Owen Wilson ismét együtt fognak dolgozni az Ünneprontók ünnepe után, méghozzá a 2 Guns című rendőrös vígjátékon. A történet két rendőrről szól, akik nem tudják egymásról, hogy zsaruk, és együtt kirabolnak egy bankot. Hamarosan azonban rájönnek, hogy a pénzt pénzmosás céljából tartották a bankban. Rá kell jönniük, hogy kié a pénz, mielőtt még a szervezetük elkapná őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr464839935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása