A Bleeding Cool weboldal egy belső forrástól úgy értesült, hogy Matthew Vaughnék az X-Men: First Classben újra felhasználják az első film nyitójelenetét, egy-két kisebb módosítással.

A jelenet 1944-ben, Lengyelországban fog játszódni, ahol először láthatjuk a fiatal Eric Lensherrt egy náci koncentrációs táborban, ahol rájön, hogy különleges képessége révén mágneses mezőket tud létrehozni. Ez az első lépés számára a Magnetóvá válás útján.

Matthew Vaughn képkockáról képkockára alkotta újra a jelenetet egy bizonyos pontig, ahol bedobott egy váratlan csavart. A hírek szerint ebben a jelenetben Bill Millner fogja alakítani Lensherrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr934839843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.10.05. 19:25:45

Nagyon de nagyon kíváncsi leszek az egész filmre.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.06. 12:33:44

Az eddigi X-Menek jók voltak, megvolt a hangulat, képregényes feeling, stb...csak a Wolverine-t cseszték el irgalmatlanul. De Vaughn jó választás a First Classra, ő tuti nem rondít bele az X-menekbe:)
süti beállítások módosítása