Hírek röviden 10.01

Címkék: hírekröviden

2010.10.01. 15:21

- A Production Weekly információi szerint Kristen Stewart főszereplésével fog elkészülni a Someone In the Dark című tini thriller, mely a DreamWorks berkein belül fog megvalósulni Carlos Brooks rendezésében.

Richard Baney és Gregory Small szkriptjét még tavaly októberben vásárolta meg a DreamWorks.

A produkciót 2011 márciusában kezdik el forgatni, miután Kristen befejezte a Alkonyat utolsó két részének a forgatását.

A történet középpontjában egy fiatal férfi áll, aki egy egy veszélyes macska-egér játékba keveredik egy fiatal lánnyal és mostohaapjával.

- A Warner Bros. Ben Affleck-nek a Tolvajok városa és a Hideg nyomon rendezőjének ajánlotta fel a Tales from the Gangster Squad című thriller levezénylését, mely produkciót Will Beall vetette papírra.

A produkció a Los Angeles Times 2008-as cikksorozatán alapszik, melyeket Paul Lieberman készített.

A történet az 1940-es években játszódik, és azt mutatja be, hogy egy titkos Los Angeles-i egység miképp próbálja meg elkapni Mickey Cohent, a közismert gengsztert.

- Keke Palmer (True Jackson, VP) az Essence magazinnak adott nyilatkozatában árulta el, hogy a Marvel felkérte a Runaways képregény adaptáció egyik szerepére.

A Peter Sollett rendezésében készülő film forgatókönyvét Drew Pearce készítette, Brian K. Vaughan képregénye alapján. A forgatás jövő márciusban kezdődik.

A történet pár tinédzserről szól, akik rájönnek, hogy szüleik gonosztevők, igazi főellenségek, ezért elmenekülnek otthonról, és közben felfedezik saját különleges képességüket.

- Michael Caine az Inception (Eredet) végéről:

“[The spinning top] drops at the end, that’s when I come back on,” he said in his radio appearance. “If I’m there it’s real, because I’m never in the dream. I’m the guy who invented the dream.”

- A Heat Vision Blog jelentése szerint MyAnna Buring, Mía Maestro, Casey LaBow és Christian Camargo szerződött le az Alkonyat - Hajnalhasadás (The Twilight Saga: Breaking Dawn) Denali vámpír klán szerepeire Maggie Grace után.

Maggie Grace, MyAnna Buring és Casey LaBow - Tanya, Kate és Irinia a három Denali nővér, Mía Maestro és Christian Camargo a Denali szülők, Carmen és Eleazar lesz.

- Valentin-napon kerül majd a hazai mozikba (2011. február 14.) Katie Holmes (Dawson és a haverok, Rossz álmok, Batman: Kezdődik!), Anna Paquin (Majdnem híres, X-Men trilógia, Utolsó éjjel), Josh Dushamel (Transformers, Minden kút Rómába vezet) és Malin Akerman (Agyő, nagy Ő, Nász-ajánlat, Watchmen – Az őrőzők) és további sztárok főszereplésével az év romantikus mozijának ígérkező The Romantics – A szerelmesek. Forgalmazza: Mokép

- Matchete és Fűrész 3D magyar poszterek

http://img9.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/9514647_4d6a002839aab2ef9f29249f2e8cf0f8_xl.jpg

http://img5.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/9514645_62dc54448cd1879a9063e4a4ae9eb27e_xl.jpg

- A Production Weekly értesülései szerint a A fantasztikus Róka úr (The Fantastic Mr. Fox) rendezője Wes Anderson következő projektje egy érőszereplős családi film lesz, mely a Moonrise Kingdom címet viseli. A produkció forgatása 2011 tavaszán fog elkezdődni és a The Playlist infói szerint jelenleg egy 12 éves fiút és egy lányt keresnek a stábba.

- Robert Zemeckis rendező (The Polar Express, Beowulf, A Christmas Carol, Vissza a jövőbe franchise) tíz év után ismét egy élőszereplős filmet fog forgatni, ugyanis az ő vezényletével fog elkészülni a Timeless című időutazós projekt a Warner Bros.  berkein belül, melynek Mike Thompson írta a forgatókönyvét. (Az esetleges 3D-ről később döntenek)

A rendező utolsó élőszereplős filmje a Számkivetett (Cast Away) volt 2000-ben.

- A Pókember (Spider-Man) rendezője Sam Raimi és a District 9 producere Bill Block fogják elkészíteni a Warner Bros. számára az EDF (Earth Defense Force) című sci-fit, mely a Vulture szerint egy Földön játszódó idegen inváziót mutat be.

A film Andrew Marlowe, Az elnök különgépe (Air Force One) írója és a Castle sorozat executive producere forgatókönyve alapján készülhet el.

- A Newsarama információi szerint Darren Aronofsky esélyes a Columbia Pictures Preacher című képregényadaptáció rendezői posztjára. Mivel Aronofsky neve felmerült a Superman remake-kel kapcsolatban is, valószínüleg választania kell Aronofsky-nak a két projekt között.

A Preacher képregényt Garth Ennis és Steve Dillon készítették, mely egy Jesse Custer nevű papról szól, aki miután lemészárolja gyülekezetét elindul, hogy "szó szerint" megtalálja Istent.

- Michael Caine a BBC-n futó The Chris Moyles Show vendége volt - a műsorban a színész elárulta, hogy májusban fog kezdődni a Batman 3 forgatása, ám azt, hogy ő is benne lesz a produkcióban nem erősítette meg. Továbbá azt az információt is megosztotta velünk, hogy Christopher és Jonathan Nolan már tudják ki lesz a folytatás főgonosza.

- Christopher Plummer csatlakozott David Fincher The Girl with the Dragon Tattoo amerikai verziójához, melyet jelenleg is forgatnak Svédországban Daniel Craig, Rooney Mara, Robin Wright és Stellan Skarsgård főszereplésével.

- Ryan Gosling szerződhet le a Warner Bros. Pictures berkein belül és George Clooney rendezésében készülő Farragut North című drámához, melyhez korábban Philip Seymour Hoffman és Paul Giamatti írt alá.

A filmben Gosling egy feltörekvő politikusnak lehet a kommunikációs menedzsere, aki jelöltei magát elnöknek. Majd a fiatal idealista a piszkos politika áldozatául esik.

Eredetileg a szerepet Leonardo DiCaprio-nak szánták, ám George Clooney legszívesebben Chris Pine-t szerződtette volna, végül ugye Ryan Gosling lehet a befutó.

A forgatás márciusban kezdődhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr654839821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása