Hírek röviden 09.25

Címkék: hírekröviden

2010.09.25. 18:52

- A The Playlist információi szerint Emma Watson (Harry Potter) vállalt el egy kisebb szerepet Michelle Williams és  Kenneth Branagh mellett, a My Week With Marilyn című filmben, mely Marilyn Monroe élete alapján készül.

A My Week With Marilyn Colin Clark naplójából készül, aki A herceg és a színésznő (
The Prince and the Showgirl) munkálatai során ismerte meg Monroe-t. Ebben a produkcióban, Michelle Williams bújhat Marilyn bőrébe, a rendezéssel pedig Simon Curtist bízták meg. Ha minden jól alakul, a forgatás hamarosan elkezdődik.

- A Heat Vision Blog értesülései szerint Kimberly Peirce (Boys Don't Cry) rendezésében fog elkészülni a Wicked Lovely című fantasy, mely Melissa Marr regényének adaptációja lesz.

A Wicked Lovely középpontjában egy fiatal lány áll, aki képes átlátni egy rejtett tündér világba. Az írónőnek ez az első regénye a tündékkel teli sorozatból, míg a negyedik könyv, a Radiant Shadows még ebben az évben megjelenik az amerikai könyvesboltok bolcain.

A produkció forgatókönyvét Caroline Thompson készítette.

- Steve Carell főszereplésével fog elkészülni a Burt Wonderstone című vígjáték a New Line Cinema égisze alatt John Francis Daley és Jonathon Goldstein forgatókönyve alapján.

A film egy népszerű Las Vegas-i bűvészről szól majd, aki egy kockázatos mutatvány után véletlenül megöli partnerét.

Egyébként a New Line 2006-ban vásárolta meg Chad Kultgen szikriptjét.

- A The Los Angeles Times tájékoztatása szerint Patton Oswalt leszerződött, míg Patrick Wilson leszerződhet a Young Adult című drámához.

Charlize Theron és Patton Oswalt már korábban leszerződött a produkcióhoz, míg Josh Brolin neve augusztusban merült fel egy szereppel kapcsolatban, ám ezzel kapcsolatban még nem érkezett pontosabb információ.

Diablo Cody (Juno, Ördög bújt beléd) harmadik forgatókönyvéből készülő filmjét, a Juno rendezője, Jason Reitman fogja levezényleni, míg John Malkovich a produceri teendőket vállalta magára.

A filmben Theron egy írónőt fog alakítani, aki visszatér szülővárosába, hogy újra együtt legyen régi szerelmével, aki azóta már házasságban él. Ha Brolin elvállalja a szerepet amit felkínáltak neki, akkor az ex-szerelmet fogja alakítani.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9444633_4a812a6f19512e5994966e97ef71cffd_m.jpg

- Michael Nyqvist (The Girl with the Dragon Tattoo) is leszerződött a Mission: Impossible negyedik részéhez, azaz az Aries-hez, méghozzá a főgonosz szerepére.

- Fűrész 3D tévéreklám

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr44839780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása