Mit választ Ryan Reynolds?

Címkék: hírek deadpool R.I.P.D.

2010.09.23. 22:48

https://m.blog.hu/pr/premierfilmek/image/201009/NEmxLkn14HwIpr_1_2.jpgRyan Reynolds igencsak elfoglalt mostanában, így nem meglepő, hogy nem tud mindent elvállalni, amit szeretne. Most a Deadpool és az R.I.P.D. között kell választania.

Igaz, akármelyiket is választja, mindenképpen várnunk kell rá egy ideig, hiszen előbb még a The Change-Up című vígjáték következik Jason Bateman és Olivia Wilde oldalán, majd a Safe House című akciófilm lesz a soros, melyben Denzel Washington lesz a másik főszereplő.

Ryan elmondta, hogy egy színésznek készen kell állnia rá, hogy meghozzon ilyen döntéseket, és biztos benne, hogy mind a Deadpool, mind az R.I.P.D. el fog készülni, de ő csak az egyikben lesz benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr914839766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása