Olive (Emma Stone) egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tűnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelső fokára emeli. Szexuális szolgáltatásokat (persze csak átverésből) nyújt mindazoknak a sulitársainak, akiknek nem jutott barátnő, és ezt cikinek érzik. Olive szíve megesik rajtuk, de egy idő után már nem csak ez áll a hazugságok hátterében.
Nyomokat hagy, pletykát kelt magáról: néhány dollárért bárki felvághat azzal, hogy vele jár – ő nem fogja megcáfolni őket. Az üzlet felpörög, de a pletykahadjárat alig marad le mögötte: hamarosan az egész iskola, lassan az egész város, egy nagyon kedves, régi barátja (Penn Badgley) is tud róla, sőt, még a szülei (Stanley Tucci, Patricia Clarkson) is hallanak az erkölcstelen lányról és Olive már nem találja a kiutat a hazugságok hálójából...kieszel egy tervet, hogy véget vessen az ellene indított rágalmaknak, mert bár jóhiszeműen kedves volt mindenkivel, viszonozni azt már senki nem akarja.

Kedves és pikáns – nem a megszokott - kamaszvígjáték az utóbbi évek egyik kedvenc fiatal színésznőjével, Emma Stone-nal (Superbad - Avagy miért ciki a szex, Meztelen dobos, Zombieland) és olyan fantasztikus felnőtt mellékszereplő-gárdával, mint Stanley Tucci, Lisa Kudrow, Patricia Clarkson vagy Thomas Haden Chruch.

Hazai mozipremier: 2010. október 28. Forgalmazza: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr224839737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása