A Fast Five története

Címkék: hírek fastfive

2010.09.16. 18:16

2011. június 10-én kerül a mozikba a Halálos iramban 5. része, a Fast Five, melyhez a Universal kiadta a hivatalos történetleírást.

Vin Diesel és Paul Walken lesznek ezúttal is a főszereplők, de a korábbi részek sztárjai közül is többen feltűnnek. Brian (Walken) és Dom (Diesel) ezúttal a törvény másik oldalán lépnek szövetségre egymással. A további főbb szerepekben Dwayne Johnsont, Jordana Brewstert, Chris "Ludacris" Bridgest, Tyrese Gibsont, Sung Kangot, Gal Gadotot, Matt Schulze-ot, Tego Calderont és Don Omart láthatjuk.

Brian, Mia és Dom a hatóságok elől Rio De Janeiróba mennek, ahol el kell vállalniuk egy utolsó megbízást a szabadságukért cserébe. Összehívnak egy profi versenyzőkből álló csapatot, akik bár nem szívesen szövetkeznek egymással, tudják, hogy csak így van esélyük megszabadulni attól a korrupt üzletembertől, aki meg akarja őket ölni. De nem ő az egyetlen.

Luke Hobbs (Dwayne Johnson) FBI ügynök sosem téveszti szem elől a célpontját. Mikor megbízzák Brianék elfogásával, embereivel egész Brazíliát felkutatja értük, és bármit bevet a siker érdekében. Azonban, mikor emberei cserben hagyják, rá kell jönnie, hogy nem egyszerű a jót és a rosszat megkülönböztetni. Nincs más hátra: ösztöneire kell hagyatkozni, hogy elkapja a prédáját, mielőtt még valaki megelőzné.

A Fast Five Amerikában az IMAX mozikban is látható lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr594839721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.09.16. 19:44:46

Az egyik legjobb film lesz 2011-be :)
süti beállítások módosítása