The Whole Truth

2010.09.09. 21:07

start - 1.01 - 2010. szeptember 22.

Főszerepben Rob Morrow mint Jimmy Brogan, Maura Tierney mint Kathryn Peale, Eamonn Walker mint Terrence 'Edge' Edgecomb, Sean Wing mint Chad Griffin, Anthony Ruivivar mint Alejo Salazar és Christine Adams mint Lena Boudreaux.

A sorozat egy bírósági dráma lesz, melynek különlegessége, hogy a tárgyalások során a vád és a védelem álláspontját is megismerhetjük. Kathryn Peale a New York-i kerületi ügyészség irodájának egyik vezetője, Jimmy Brogan pedig már a jogi egyetem elvégzése óta a legjobb barátja, és együtt próbálják legjobb tudásuk szerint képviselni az ügyfeleket. Minden esetben megismerhetjük az ügy másik oldalát is, és így jutunk el a végén az ítélethez, hogy a vádlott bűnös-e vagy ártatlan.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr34839679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása